MoNoT10
Council
Hosgeldin abi ????hobaaa af çıkmış banaa????
Hosgeldin abi ????hobaaa af çıkmış banaa????
hobaaa af çıkmış banaa????
attılar mapusa bi ara .. yattık çıktık işte..abicim sana sıra mı olur söyle buyur lütfen
öhmmm yeni çıktın demek ne veriyim abimeee![]()
hoşgeldin üstathobaaa af çıkmış banaa????
akşama kadar işim var . akşam dernekte görüşürüzattılar mapusa bi ara .. yattık çıktık işte..çay saati şimdi.. saat 6 da rakı uyar..
ben uzun kalmam heralde.. yine atarlar içeri.. dilin kemiği, yenilerin tanımışlığı yok kumandan..akşama kadar işim var . akşam dernekte görüşürüzdedelik koltuğunu bırakayım sana ????
ortam güzel burda. hayt huyt eden yok. gayet nezih bi topluluğuz.ben uzun kalmam heralde.. yine atarlar içeri.. dilin kemiği, yenilerin tanımışlığı yok kumandan..
Eyvah eyvah yeni bir çarpının önüne geçilemez bir kere başladıysan ????herkese bi tost ayran yazıyorum senden
çok boşladın sen çok kırıldım hesabına en son 5 ay önce bi çarpı atmışım
yeni bi başlangıç olsun bu ???? ????
Vayy vayy vay Cengiz abimde gelmiş hoş gelmiş ????attılar mapusa bi ara .. yattık çıktık işte..çay saati şimdi.. saat 6 da rakı uyar..
ortalık 56 olur değil miydi o deyim yaw![]()
![]()
Dede Hoşgeldin.ben uzun kalmam heralde.. yine atarlar içeri.. dilin kemiği, yenilerin tanımışlığı yok kumandan..
geç kaldın yaptım bile ????tarih lazımsa verim bende tarif çok ???? ????
Gülün bu dünya düşünmek için çok kısa![]()
evet helvanın fıstıklı mı istersin yoksa sade mi? gerçi sana niye soruyoruz senin helvanı biz yiyeceğizhaassss az önce düşündüm sanırım![]()
evet helvanın fıstıklı mı istersin yoksa sade mi? gerçi sana niye soruyoruz senin helvanı biz yiyeceğiz![]()