Karagezgin
Council
ben Mustafa Kemal Paşa yı göremedim henüz.
ben Mustafa Kemal Paşa yı göremedim henüz.
Tamam dedik finans edicez dedik
ben kapının önünde bekliyom o zaman.ben Mustafa Kemal Paşa yı göremedim henüz.
Yanaklim demedim yanakli dedim ????tontik yanaklım benim lafım telif ödemeden kullanamazsın onu![]()
havada yusuf kokusumu varTamam dedik finans edicez dedik
Olimpik havuz,spa masaj tesis hepisi tamam daha ne isdiyon
Servis elemanlarinin kokusudur senin aldiginhavada yusuf kokusumu var![]()
![]()
Yanaklim demedim yanakli dedim ????
????????????ya yürü git ???? ???? ????
Pazartesi mahmurluğu. Ancak sistem çalışmaya başlıyor.4 sayfa geriden geliyorsun diye ellemedimHoşgeldin
![]()
Bak bak baak, FaizLobisi paranın ucunu gösterip kandırmış yine herkesi, buna dur demek yine bana düşer ????????Tamam dedik finans edicez dedik
Olimpik havuz,spa masaj tesis hepisi tamam daha ne isdiyon
Tukkana gelip benden habarsız fotoğraf cekmek haa ????????????Bak bak baak, FaizLobisi paranın ucunu gösterip kandırmış yine herkesi, buna dur demek yine bana düşer ????????
Arkadaşlar ifşa etmek zorunda bıraktınız beni en sonunda, @MoNoT10 un asıl kimliği işte buuu
Ekli dosyayı görüntüle 36161
eskiden biriktirirdim atomizer mod vs. Geçenlerde bir alman arakdaşa sattım %80 nini kalanlardan 2 tanesini de burada ilana attım@Karagezgin 2. satış ilanlarında orjinal atoları sattığını görünce nedense bi an nickini karazengin diye gördüm ben![]()
![]()
![]()
eskiden biriktirirdim atomizer mod vs. Geçenlerde bir alman arakdaşa sattım %80 nini kalanlardan 2 tanesini de burada ilana attım
ezmedisen az önce paranla beni mi ezdin![]()
????????
ezmedi
üstünden geçti![]()
@Karagezgin seni pek bi sevdim![]()
senle ilişgimiz maslahatgüzar seviyesinde bundan gayribenimde kanım ısındı ???? ????