seni mod mu yaptılar azizimGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler dilerim. SBTV ailesi olarak hepinize saygılarımı sunuyorum. ???? ????
aaa bizim dernekten birinide mod yapmışlar Azizim seni alkol muayenesine soktular mı![]()
Neyseki isviçreli bankalarla yapmis olduğumuz anlasmalarla esbankamiz devreye federalleri soktuEn tecrübeli adamımız o ????????
Sabah saattlerinde Yancı Kartal operasyonuylan çökecek FaizLobisi ne ????????
Evet Azizim Mod Oldum bende.seni mod mu yaptılar azizim![]()
Hayırlı olsunEvet Azizim Mod Oldum bende.![]()
önce günaydın de görgüsüzNeyseki isviçreli bankalarla yapmis olduğumuz anlasmalarla esbankamiz devreye federalleri soktu
12 range 6 man 1sikorsky ile mekana üşüşen sinekleri topladilar
Adamlar haserelere karsi hazirlikli gelmisler
Bilin bakalım toplananlarin icinde kim var ? ???? Tabi ki levo
Ekli dosyayı görüntüle 36154
Neyseki bir itibarsızlaştırma operasyonundan da burnumuz kanamadan çıktık
@sihirbaz ????
Ben size uymadigim icin para hep icerde dönüyor iste ????@yobb brom benden @KeaSH07 ve @Pleasewait modörlerime benden ekstradabılbiggrandekaramelmakiyatodölavaytçaklıtmoka ver de FaizLobisine karşı mücadelemizde tarafsız olsunlar ????
Hesabı da @MoNoT10 a kitl... yazarsın çaktırmadan ????????
ahahahahaha kahvenin adı sabah sabah zihin açıyor@yobb brom benden @KeaSH07 ve @Pleasewait modörlerime benden ekstradabılbiggrandekaramelmakiyatodölavaytçaklıtmoka ver de FaizLobisine karşı mücadelemizde tarafsız olsunlar ????
Hesabı da @MoNoT10 a kitl... yazarsın çaktırmadan ????????
adını kızılaya mı verdin organ mafyasına mıönce günaydın de görgüsüzdün gece seni donör yaptım. haberin olsun
bilgilerin bütün herkese dağıtıldı. sağına soluna tikkat et yürürken ????