Koba
Admin
İçimizdeki İrlanda'lıyı, yani adem'i banladık, senin hesap turuncuya dönüştü, lütfen adem'e söyle,bir daha yapmasın

Duydun mu @comandante sen anlamazsin ben tercüme edeyimÇok az sabret, doğrulanmış üye grubu mavi urbalılar kadar fantastik olacak![]()
Bak Mesela arkadaş komün oldu turuncuya boyandı diye seviniyor. Bilmiyor ki modern kast sisteminin orta sınıfına yeni dahil olduçok teşekkür ederim @Koba sana olan gönül borcum çoğaldı ????????
community oldum ???? ????????????
???????????????????? tey tey ????????
şeytan dolduracak koycam bi osmanlıHeheeeyt citizen ken bile iceri sızmış adamim yemisim nation unu ????????????@comandante
Oyyy kardeşim sen nerelerdesin zabaahtam beri bi basima ugrasiyorum buralarda ????????????Bak Mesela arkadaş komün oldu turuncuya boyandı diye seviniyor. Bilmiyor ki modern kast sisteminin orta sınıfına yeni dahil oldu
Tepedeki mavilere saldıracağız. @comandante seni ayırıyoruz sen sonradan mavi oldun![]()
ben açık maviyim zaten ???? ???? ????Bak Mesela arkadaş komün oldu turuncuya boyandı diye seviniyor. Bilmiyor ki modern kast sisteminin orta sınıfına yeni dahil oldu
Tepedeki mavilere saldıracağız. @comandante seni ayırıyoruz sen sonradan mavi oldun![]()
yahu haber vermiyorsunki bir etiketlesen tak buradayımOyyy kardeşim sen nerelerdesin zabaahtam beri bi basima ugrasiyorum buralarda ????????????
Bak Mesela arkadaş komün oldu turuncuya boyandı diye seviniyor. Bilmiyor ki modern kast sisteminin orta sınıfına yeni dahil oldu
Yavv dur hele hemen bi celalşeytan dolduracak koycam bi osmanlı
hanyayı konyayı şaşrtıcam MonoDona.
tutun looo beni ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 35465
Bi bakmisssin tak yoksun ????????????yahu haber vermiyorsunki bir etiketlesen tak buradayım![]()
İlluminati gibisin yemin ediyorum burada bile kendine para kazanmanın yolunu buldun kaostan besleniyorsun
Amacımız Political Takeover. Mavilere sızacağız. Sırası ile komutanı aktardık.
İlluminati gibisin yemin ediyorum burada bile kendine para kazanmanın yolunu buldun kaostan besleniyorsun![]()
Yupis onun adi tıpış tıpış gelir bulurAmacımız Political Takeover. Mavilere sızacağız. Sırası ile komutanı aktardık.
İlluminati gibisin yemin ediyorum burada bile kendine para kazanmanın yolunu buldun kaostan besleniyorsun![]()
hocam daha yeni turuncu oldum azcık ısınayım siz gidin ben size yetişirim ????Bak Mesela arkadaş komün oldu turuncuya boyandı diye seviniyor. Bilmiyor ki modern kast sisteminin orta sınıfına yeni dahil oldu
Adam is guc yapacakŞaka bir yana sevgili dostlar, son düzenlemelerle yeni üye olanlar, yeni başlayanlar için forumun bir kısmını ayırmış olduk, tamamen adapte olmalarını kolaylaştırdık. Şimdi Sihir Keramet sokağı özelinde ikinci kısmı, yani zaten güçlü kısmı akademi vb. yeni bölümlerle. daha basit bir akışa kavuşturacağız.