yobb Council 16 Haz 2020 #4,248 comandante' Alıntı: Günaydınnnnn Genişletmek için tıkla ... günaydın günaydın ihtiyar
yobb Council 16 Haz 2020 #4,251 offff çok darlandım @comandante gel buraya abana dublevaytçaklıtmokkamakiyato ısmarla ????
Kadir60 Council 16 Haz 2020 #4,254 MoNoT10' Alıntı: Günaydın sersemler Diye bankaya giresim var bir gün ???????? Genişletmek için tıkla ... Herkes ruh gibi, kimse birşey anlamaz, sana da günaydın derler.????
MoNoT10' Alıntı: Günaydın sersemler Diye bankaya giresim var bir gün ???????? Genişletmek için tıkla ... Herkes ruh gibi, kimse birşey anlamaz, sana da günaydın derler.????
yalçın Community 16 Haz 2020 #4,255 Günaydın, ben bakındım ama bulamadım hiç bir yerde bir arkadaşıma lazım vapefly nicolas coil satan varmı bildiğiniz ali amca hariç
Günaydın, ben bakındım ama bulamadım hiç bir yerde bir arkadaşıma lazım vapefly nicolas coil satan varmı bildiğiniz ali amca hariç
MoNoT10 Council 16 Haz 2020 #4,256 Kadir60' Alıntı: Herkes ruh gibi, kimse birşey anlamaz, sana da günaydın derler.???? Genişletmek için tıkla ... Bence de ???????? Bakiyorum zaten hedeften işlerden koronadan hepsinin beyin ucmus ???? Verecekleri cevap ancak Sana da olur ????????????
Kadir60' Alıntı: Herkes ruh gibi, kimse birşey anlamaz, sana da günaydın derler.???? Genişletmek için tıkla ... Bence de ???????? Bakiyorum zaten hedeften işlerden koronadan hepsinin beyin ucmus ???? Verecekleri cevap ancak Sana da olur ????????????