Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen öyle komutanım buna da sağlık
3 parça boyalı değişen yok demişti ön cam dahil değişmiş,klima kompresörü,rotül,burç,salıncak,Balata,koltuk ısıtmaları,tavanda yanık yırtık, yok yok ????

bir iki video izleyip gitmekte fayda var. kafadan götürelim expere sıkıntı. bide araç sahibine dediğin gibi çıkmazsa expertiz ücreti sen karşılarsın gibi baştan anlaşmak gerek. satıcı adam bi çekiniyor. ozaman, ya ben bilemediğim benden once varsa, bilmem nesi şöyle... demeye başladı mı kesin bişiler vardır. biraz adamı da yoklamak lazım bu işlerde .. bilgi edinip gittin mi aracı alıcı gibi inceledin mi adamlar çoğu zaman dökülüyor. zor ama şans faktörü çok etkili …
geçen yıl bende 1 ay gibi bir süre kendime ayırdıydım bakim edim incelim felan derken... tatilin ikinci günü daha, ilk hafta sonu pazar günü buldum ertesi aldım .. bol şans..

bir iki video izleyip gitmekte fayda var. kafadan götürelim expere sıkıntı. bide araç sahibine dediğin gibi çıkmazsa expertiz ücreti sen karşılarsın gibi baştan anlaşmak gerek. satıcı adam bi çekiniyor. ozaman, ya ben bilemediğim benden once varsa, bilmem nesi şöyle... demeye başladı mı kesin bişiler vardır. biraz adamı da yoklamak lazım bu işlerde .. bilgi edinip gittin mi aracı alıcı gibi inceledin mi adamlar çoğu zaman dökülüyor. zor ama şans faktörü çok etkili …
geçen yıl bende 1 ay gibi bir süre kendime ayırdıydım bakim edim incelim felan derken... tatilin ikinci günü daha, ilk hafta sonu pazar günü buldum ertesi aldım .. bol şans..
sağolun hocam teşekkür ederim,ustaya götürdüm motor ve şanzımanda sorun yok demişti benimde içime araç sinmediği için expere götürdüm “Otorapor” yaklaşık bir saatlik bir incelemeden sonra aracın neyi var neyi yok a dan z ye detaylı bir rapor çıkardı güzelcene anlattı tekrar sanayiye gittim 10 küsür lira masraf artı zaman dediler ben de almadan uzaklaştım ????
ikinci el araç alımı çileli bir yol @rap06 Neyseki çürük aracı tespit edebilmişsin. Ne experler var ne arabalara orjinal çekiyorlar ...Şebeke .
aynen dediğiniz gibi Allahtan exper firması tüv süd standartları altında hizmet sunuyor detaylı bir inceleme raporu hazırlıyor yoksa satıcı arkadaşın tamircisine kalsa araba cincik gibi tertemiz ????
iyi yırtmışsınız gerçekten geçmiş olsun
sağolun hocam teşekkür ederim ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri