blackohm
Community
doğum günün kutlu olsun aroma gönderebilirim hocamSelamlar gününüz Aydın olsun bugün benim doğum günüm hediye kabul edilir ????

doğum günün kutlu olsun aroma gönderebilirim hocamSelamlar gününüz Aydın olsun bugün benim doğum günüm hediye kabul edilir ????
Doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere!Selamlar gününüz Aydın olsun bugün benim doğum günüm hediye kabul edilir ????
Nice senelere her yeni yaşın eskisinden güzel geçsin ????Selamlar gününüz Aydın olsun bugün benim doğum günüm hediye kabul edilir ????
çok teşekkür ederim hocam benimkisi latife idi ince düşünceniz için teşekkür ederim ????doğum günün kutlu olsun aroma gönderebilirim hocam![]()
teşekkür ederim hocam sağolun ????Doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere!????
Amin,teşekkür ederim ????Nice senelere her yeni yaşın eskisinden güzel geçsin ????
Yeni yaşının güzellikler getirmesini temenni ederim.Doğum günün kutlu olsun ...Selamlar gününüz Aydın olsun bugün benim doğum günüm hediye kabul edilir ????
nice daha mutlu senelere hocamSelamlar gününüz Aydın olsun bugün benim doğum günüm hediye kabul edilir ????
Teşekkür ederim sağolun ????nice daha mutlu senelere hocam
Nice yaşlara, tüm sevdiklerinle birlikte, mutlu yıllar.Selamlar gününüz Aydın olsun bugün benim doğum günüm hediye kabul edilir ????
Nice yaşlara, tüm sevdiklerinle birlikte, mutlu yıllar.
Teşekkür ederim sağolun