çaysız kaldık hep iftarda da dutluk buralarvalla yatış bizi bozdu. hem 2 aydır evde olmak hemde ramazan bi garip olduk yani
bu da yetmezmiş gibi med cezir ve içerde tekrarları da ağır geldi sanırım
yani kısacası iyidir be yaaaa sen nabıyon ???? ????
evin duvarlarındaki pütürleri bazı yerlerde oluşan rutubetleri bile ezberlettiValla corona ne gün bıraktı ne ay![]()
Geçmiş olsun,az biraz alçı ile çözebilirsiniz ????evin duvarlarındaki pütürleri bazı yerlerde oluşan rutubetleri bile ezberletti
eskiden bellcap mı vardı hocamGeçmiş olsun,az biraz alçı ile çözebilirsiniz ????
Bellcapi kapatamadım likitin yarısı olduğu gibi aktı moralim bozuldu ☹
Nife30 tel sardım sağolsun ateşlememle dry hit yemem bir oldu ???? söktüm sökerken likitin tamamı boşaldı yerlerde nasibini aldı ???? majörümü elime aldım castle long ile kaldığım yerden devam ediyorum ???? sinirim geçsin gusu tekrar kuracağım ????eskiden bellcap mı vardı hocamüzülmeye değmez eğer etraf kirlenmediyse
Elimde bi 300 ml sadece raven var???? güzel aroma,göndereyim mi ????
Ö.m atıyorum hocam ???? malum il dışındayım alırım bir şişe ????Elimde bi 300 ml sadece raven var
14 cesit te diğerleri ????????????
????????
Ne kadar lazimsa lafimi olur ????Ö.m atıyorum hocam ???? malum il dışındayım alırım bir şişe ????
Teşekkür ederim hocam ???? ben takılıyorum size, bana bakmayın ????Ne kadar lazimsa lafimi olur ????
Pist kedi var kedi ????
Aleyküm selamSelamın aleyküm. Tünaydın diyerek başlamak isterim. Uzun zamandan sonra. Bir selamımı eksik etmeyeyim dedim. Şirin Babadan sevgilerle. ????
Vealeykümselam, bilmükabilSelamın aleyküm. Tünaydın diyerek başlamak isterim. Uzun zamandan sonra. Bir selamımı eksik etmeyeyim dedim. Şirin Babadan sevgilerle. ????