Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Kadir60 Ingiltere'ye ilk geldigim zamanlarda 5 farkli berber maceram sonrasi (hem cok sira bekledim hem de kusa cevirdiler) kizip makine ve makas/tarak seti alip kendim olmaya basladim. sanirim 1 yili gecti, baslarda 2 saat suruyordu, simdilerde 1 saate indirdim :) Fena da olmuyor artik :cool::p:ROFLMAO: Boyle bir donemde cok ise yaradi yani. Hic aklima gelmezdi :)

@Kadir60 Ingiltere'ye ilk geldigim zamanlarda 5 farkli berber maceram sonrasi (hem cok sira bekledim hem de kusa cevirdiler) kizip makine ve makas/tarak seti alip kendim olmaya basladim. sanirim 1 yili gecti, baslarda 2 saat suruyordu, simdilerde 1 saate indirdim :) Fena da olmuyor artik :cool::p:ROFLMAO: Boyle bir donemde cok ise yaradi yani. Hic aklima gelmezdi :)
Mantıklı saçınız düzse güzel olur kıvırcık beya dalgalı saçsa o zaman ara makası kat atmak gerekiyor hiç beceremem ????

@Kadir60 Ingiltere'ye ilk geldigim zamanlarda 4 farkli berber maceram sonrasi (hem cok sira bekledim hem de kusa cevirdiler) kizip makine ve makas/tarak seti alip kendim olmaya basladim. sanirim 1 yili gecti, baslarda 2 saat suruyordu, simdilerde 1 saate indiri
Mantıklı saçınız düzse güzel olur kıvırcık beya dalgalı saçsa o zaman ara makası kat atmak gerekiyor hiç beceremem ????

Saçlar seyrek zaten, makine ile yanları ve arkayı alıyorum, tepeden de 1 parmak makasla ????

Benim çocuk sağolsun iki berbere yaka silktirdi, adamlar açıkça "bir daha getirme abi" dedi :) hal böyle olunca ben kesmeye başladım saçlarını. Benim için pratik olmuş, kendi üstümde uyguladım öğrendiklerimi ????????

Bende kendim oldum 5-6 gün önce saç ve sakalları budadım
Iyi de oldular
Tel saran tras mı olamayacak
Şuan berberlere talep çok olur.mecbur kalınmadıkça bence gidilmemeli.
En azında el becerisi azsa 3-5 numaraya vurulabilir saçlar.onumuzde yaz
Serin olur :)

Ben gitmedim ???? bakalım ne olacak bizim halimiz ????
Bende kendim oldum 5-6 gün önce saç ve sakalları budadım
Iyi de oldular
Tel saran tras mı olamayacak
Şuan berberlere talep çok olur.mecbur kalınmadıkça bence gidilmemeli.
En azında el becerisi azsa 3-5 numaraya vurulabilir saçlar.onumuzde yaz
Serin olur :)
Benim bilader berber;):)

Mantıklı saçınız düzse güzel olur kıvırcık beya dalgalı saçsa o zaman ara makası kat atmak gerekiyor hiç beceremem
@Kadir60 Ingiltere'ye ilk geldigim zamanlarda 4 farkli berber maceram sonrasi (hem cok sira bekledim hem de kusa cevirdiler) kizip makine ve makas/tarak seti alip kendim olmaya basladim. sanirim 1 yili gecti, baslarda 2 saat suruyordu, simdilerde 1 saate indiri

Saçlar seyrek zaten, makine ile yanları ve arkayı alıyorum, tepeden de 1 parmak makasla ????

Benim çocuk sağolsun iki berbere yaka silktirdi, adamlar açıkça "bir daha getirme abi" dedi :) hal böyle olunca ben kesmeye başladım saçlarını. Benim için pratik olmuş, kendi üstümde uyguladım öğrendiklerimi ????????
sizin adınıza sevindim hocam ☺️ Aynen biz de küçükken berberler istediğimiz gibi kesemezlerdi bir hafta depresyon yaşardım sonra araştıra araştıra istediğim gibi bir kuaför buldum şu an mutluyum ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri