sabah sabah karamsarlığa attın ***Günaydın Memleketimin güzel insanları,
İstanbulda bugün hava yağmurlu, Gazeteciler siyasetçiler bilim adamları tutsak,
Benzin mazot yine düşmedi,
Kanal yapıcaz çok şükür,
Daha dün kaybettiğimiz mehmedimin annesinin gözyaşı kurumadı, Kadınlara annelere kolluk kuvveti şiddet koridorundan geçerken yine el uzatmadı,
Keyiflendiğim günleri iple çekiyorum.
Keşke herşey çocukluğumdaki gibi olsa bile diyemiyorum.
Gelecek bir gün gelecek te, Geleceğimiz çocuklarımıza ne vereceğiz gerçekten kestiremiyorum..
????
Yağan Yağmur yazdırdı ben yazmadım..
Bende Gülmek istiyorum be komutanım ama karamsar yüzler heryerde bir umut veren varmı bilmiyorum ama armut verenimiz bol..sabah sabah karamsarlığa attın ***![]()
![]()
Bende Gülmek istiyorum be komutanım ama karamsar yüzler heryerde bir umut veren varmı bilmiyorum ama armut verenimiz bol..
He yhaa, hep hep yağmur yüzünden, lisede yağmur a aşık olmuştum gülemedim, sonra yağmura küstüm sevmedim, yağmurlu memleket trabsona üniversite okudum hep ıslandım, ondan sonra yağmuruda ıslanmayı da sever oldum. ????ben öyle bi dünyayı 55 yıldır görmedim"umarım sizler görürsünüz" diyecektim ama vazgeçtim. nasolsa sizde göremeyeceksiniz
hep yağmur yüzünden bunlar. sıcak iklimlere göç et ????????
çok ıslak bi gençlik yaşamışsın. tmm tmmHe yhaa, hep hep yağmur yüzünden, lisede yağmur a aşık olmuştum gülemedim, sonra yağmura küstüm sevmedim, yağmurlu memleket trabsona üniversite okudum hep ıslandım, ondan sonra yağmuruda ıslanmayı da sever oldum. ????
Ama gel gelelim, sonuçta yağmur işte, ????????????
insanı ya şair eder yada sırılsıklam sucuk gibi ıslak eder ????
Önceki 25 yıl iyiydi diyosun yani ????????ben öyle bi dünyayı 55 yıldır görmedim"umarım sizler görürsünüz" diyecektim ama vazgeçtim. nasolsa sizde göremeyeceksiniz
hep yağmur yüzünden bunlar. sıcak iklimlere göç et ????????
fırlamasan olmaz dimi ???? ????Önceki 25 yıl iyiydi diyosun yani ????????
Olmazfırlamasan olmaz dimi ???? ????
başımın belasımısın olumm
Evetbaşımın belasımısın olumm![]()
bi sen bide ibroşundan bıktım *** ???? ???? ????
Bıkmabi sen bide ibroşundan bıktım *** ???? ???? ????