Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek bir bilgi vereyim anime meraklılarına Castlevania 3. sezon yayınlandı.
Artık hangi animede hangi sezonda hangi bölümde takip etmenin imkansız olduğu dönemdeyim :)
Haftasonu çocuğun jimnastiği, sınavı, ev ihtiyaçları kısaca hayırlı koca ve baba modundayim :)
Akşam 21:00 de kız yattıktan sonra güzel bir rakı moduna geçme olanına da ayrıca çalışıyorum :)

Artık hangi animede hangi sezonda hangi bölümde takip etmenin imkansız olduğu dönemdeyim :)
Haftasonu çocuğun jimnastiği, sınavı, ev ihtiyaçları kısaca hayırlı koca ve baba modundayim :)
Akşam 21:00 de kız yattıktan sonra güzel bir rakı moduna geçme olanına da ayrıca çalışıyorum :)
bende izlediğimden değil azizim. Allah sağlık sıhat versin evladınıza , evlatlarımıza. Bende de 3 yaşında bir kerata var. ondan zaman bulup sadece uyuyabiliyorum:D

bende izlediğimden değil azizim. Allah sağlık sıhat versin evladınıza , evlatlarımıza. Bende de 3 yaşında bir kerata var. ondan zaman bulup sadece uyuyabiliyorum:D
Benim kız canavar da 7 yaşında, geçen hafta annesi ile 1 günlüğüne şehir dışına çıkmıştı, kesintisiz Dr. Stone izleyip bitirebildim :)
O evdeyken fırsat oluyor.
Hepsinin bahtı güzel olsun bu dönemde...
Bilimle, sanatla, sporla, ahlakla büyümeleri nasip olsun...

Merhaba saygıdeğer gönül dostlarım.
Sizlere iyi günler ve iyi hafta sonları temenni ederken içinde bulunduğum kapitalizmin köleleştirme idesini çok lanse etmemeye çalışıyorum. Malum Cumartesi mesaisi...

Nasılsınız haliniz nicedir.?

@comandante @MoNoT10 @azash adını sayamadığım daha niceleri
Teşekkürler ustad inceligin icin umarim sende iyisindir ☺️
Mesai olayini büyütme gözünde beşer olan biz boşluk bulunca sıkıyı,sıkı bulunca boşluğu ariyoruz
Misal yıllık izinlerimde is olsa keske modunda bunaldigim zamanlar hatri sayilir derecede var ve hep boylede oluyor ????????????
Bunlarin disinda rutin haftasonu işte mümkün mertebe evde iken kitap okumaya ve kızımı da bu konuda teşvik ediyorum diger taraftan pek @azash hocamdan farkim yok denilebilir elimden geldigince onunla vakit gecirecegim tiyatro sinema vs etkinlikler bulmak ve zamanını bos bos evde televizyon karşısında gecirmesine mani olmakla mesgulum
Tum bunlarin dışında bana kalan uyumak,ecig hazirliklari(temizlik,kurulum,denemeler vs)
Ehh bana kalan kismida tam nickime yakisir vaziyette monotonluk iste
????????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri