????????????????Anlamıştım zaten yancı nın ilk iki harfi arasında senin meşhur canlı € ????????
DaVinci nin şifresi gibi ????????
Böyle ne bir kaostur ne bir gerilimdir yokkiYav hoşgeldin, hayırdır epeydir sesin çıkmıyordu,
Me kadaan aip şeyler@comandante ve @Pleasewait hariç tabi ???? onlar malzemeleri ortaya dökse huhuuu küçük dilin açık kalır
Amin çok teşekkür ederimGeçmiş olsun abicim. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bişey kalmadı beyaa. ????????
Atomizerler
Dome3 RTA
İntegra RTA
Hussar 1.5 RTA
Precisio RTA
Modlar
Asmodus Ohmsmium Kodama
Tesla Wye86
Fakirs Mech
Ahh bee sen üzülme ???? 2.level ninja olarak senin gibi çaylakların elinden tutacağız ???? benden bir adet castle long ????Me kadaan aip şeyler
Kimsenin malında malzemesine bakmayız biz
Kıhh kıehha
Sen konuyu pek yanlış anlamışsın beaAhh bee sen üzülme ???? 2.level ninja olarak senin gibi çaylakların elinden tutacağız ???? benden bir adet castle long ????
Teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. ????????Amin çok teşekkür ederimben de şimdi gördüm malzemeleri cidden üzüldüm ???? yeni bir fikrim var #pleasewaitidesteklemevebüyütmederneği ni kuracağız ????
Tüm Ümmeti Muhammed'in Regaib Kandili mübarek olsun inşallah. Herkese hayırlı işler dilerim. Şirin babadan sevgilerle. ???? ????
Amin inşallah. ????????Hayırlı kandiller ????
Anlamıyla istediğiniz gönülden arzuladığınız, tüm dileklerimiz gerçekleşsin inşallah..