Pleasewait
Council
Allah hepinizden razı olsun inşallah. ????
Abi nasip olursa yarin babamlara gideceğim.Annem bende var dedi alip bi deneyeceğim orada ????çareyi verdim sana. aynı zamanda hastalandık nerdeyse ama ben şimdi dimdik ayaktayım
güle güle kullan kardeşim![]()
O da olmazsa nbase in içine tylolhot karıştır, ohh miss ????????Abi cok iyi dedin,bi program yapayim hemen...yanliz gidilmez bi arkadaş bulayim bu yanıma ????????
Sorma artık iyice zıvanadan çıkıcam az kaldı????????????Sende de işler kesata bağladıÇaycı çorbacı kayıp ????
Abi nasip olursa yarin babamlara gideceğim.Annem bende var dedi alip bi deneyeceğim orada ????
Sorma artık iyice zıvanadan çıkıcam az kaldı????????????
O da olmazsa nbase in içine tylolhot karıştır, ohh miss ????????
Pür gaz gidiyon tikkat et patlama ????şişşşşt hoppp ya brom efsane fikir ben bundan bi likit yapıyım adınıdaaaaaa kamuran yok yok o değildi şifacı koyarız ???? ???? ???? ????
Pür gaz gidiyon tikkat et patlama ????
Seninki çok ufaktı normal ????????????abi benzinde 40 kr gazda 28 kr yakıyom ben bu pahalılıkta başkası olmaz ???? ????????????
Şakayı hiç sevmem artı ben parasını öderim ya yanlış tanımışsın beni.????pazartesi tükkanı açıyım senin için sadece sen ve içi dolu tükkan ne istersen alabiliceksin ne diyosun![]()
![]()
Şakayı hiç sevmem artı ben parasını öderim ya yanlış tanımışsın beni.????
Ya hemenn yakama yapış yaw sen böyle değildin ne para göz oldun ????????tamam öyleyse kaldığımız yerden devam öyleyse
paramı öde kanka hesabım 1.425 lira oldu![]()
![]()
Üzülmenede dayanamam tabi taam taam kabul sırf sen üzüldün diye.Yoksa ????????