comandante
Council
seninki ufak mıııııııYok benimki ufak, bu senin için ????????

o yüzden bundan isdiyon dimek. heveslenmişsin alabilirsin dabikim

sen gullan bunu benimkisi gayet yetiyo bana

seninki ufak mıııııııYok benimki ufak, bu senin için ????????
sen kendi derdine yan yupişimmm ???? ???? ???? ???? verdim civabını çoktanyemin ederim sesli güldüm bu ne brom ya ???? ???? ???? ???? @comandante abim malzeme bu uyar mı ????????????
seninki ufak mıııııııüzüldüm bak şimdi.
o yüzden bundan isdiyon dimek. heveslenmişsin alabilirsin dabikim
sen gullan bunu benimkisi gayet yetiyo bana![]()
o bizim aramızda ama seninkisi dahada ufakmış. o ne olcek. göründülümü katılıcan sende buluşmaya yoğsam ???? ???? ????abim @sihirbaz ile zaten 6 temmuz 3 ağustos 7 şubat amannnn herneyse yakında zaten buluşma yok mu altın günü mü kısır günü mü ne anlamadım her hafta hafa
orda karşılaştırırsınız sonucu bizde merak ediyoruz ???? ???? ????
o bizim aramızda ama seninkisi dahada ufakmış. o ne olcek. göründülümü katılıcan sende buluşmaya yoğsam ???? ???? ????
faşoluğumu yapar bi kenara geçerim diyon ???? ???? ????abim sen neyden bahsediyon hala anlamış değilim ama
bende araba yok biliyorsun sattım ve hala bir araba alamadım o sebeple valla soru işaretleri oluşturuyorsun bende![]()
![]()
Geç farkettim kusura bakma @MoNoT10 geçmiş olsun.????
Günaydın herkese iyi sabahlar , @MoNoT10 geçmiş olsun az önce okurken farkettim . Tez zamanda iyileşirsin umarım...
Cok teşekkürler ustadlarim iyi ki varsiniz,sizler sayesinde bir nebze de olsa hastalığı unutup moral buluyorum,eksik olmayin????Geçmiş olsun , acil şifalar üstad
nasıl oldun kardeşim. daha iyisindir umarımCok teşekkürler ustadlarim iyi ki varsiniz,sizler sayesinde bir nebze de olsa hastalığı unutup moral buluyorum,eksik olmayin????
Rabbim herkese saglik sihhat versin,cok zor sey hastalikla mucadele etmek...
Geçmiş olsun üstadCok teşekkürler ustadlarim iyi ki varsiniz,sizler sayesinde bir nebze de olsa hastalığı unutup moral buluyorum,eksik olmayin????
Rabbim herkese saglik sihhat versin,cok zor sey hastalikla mucadele etmek...
Cok agir geçiriyorum desem yeridir abi,nasıl oldun kardeşim. daha iyisindir umarım![]()
Cok teşekkürler iyi ki varsiniz ????Geçmiş olsun üstad
Deneyeceğim muhakkak abi ilaclarin yanında,yaklaşık 10 yıldır kullandığım Ekinezya çayını tavsiye ederim. Ben çok faydasını gördüm hala da görüyorum. Sabah akşam birer fincan çok iyi geliyor.![]()
RRRRRRR????abi sanki sen gene yanlış anladın olayı ama neyse
bu tarz bi vitez topuzu senin arabaya uyar mı diye etiketledim seni yaw![]()
![]()
Tornistan krali 2.Yupiş ????????????????RRRRRRR????