comandante
Council
bazılarının çocuğuna, torununa verdiği bayram harçlığından daha az kazanan insanlar ülkesiyiz maalesef.biliyoz olum da goygoya engel deell bu
neyse açtırtma ağzımı şimdi. soğuk yerlerde dolaştırtma beni
bazılarının çocuğuna, torununa verdiği bayram harçlığından daha az kazanan insanlar ülkesiyiz maalesef.biliyoz olum da goygoya engel deell bu
Om om ombazılarının çocuğuna, torununa verdiği bayram harçlığından daha az kazanan insanlar ülkesiyiz maalesef.
neyse açtırtma ağzımı şimdi. soğuk yerlerde dolaştırtma beni
Brom yakışıklılık söz konusu olunca tutamadım, attım kendimi ortaya ????brom bu nerenin yakışıklısı Tokelau isimli bi ülke var oranın mı acep
benim tarife belli. el öpen bebeye 100 gayme. fazlası yokOm om om
Brom yakışıklılık söz konusu olunca tutamadım, attım kendimi ortaya ????
Bayramdan bayrama olsaaaa????benim tarife belli. el öpen bebeye 100 gayme. fazlası yok
benim tarife belli. el öpen bebeye 100 gayme. fazlası yok
zorlama beni de yeni yıla forumda gireyim ibiş ????????????el öpne 100 ise acaaabaaaa başka başka bişey daha yapsakkkk
zorlama beni de yeni yıla forumda gireyim ibiş ????????????
iyi kıvırıyonda, neyse susayım ben???? ???? ???? yok abi öle değil hani eli öptük sonra alna götürük sonra tontik yanaklara 2 buse kondurduk hala mı 100 kaymeee
@comandante abim eli öptük sonra alna götürük sonra tontik yanaklara 2 buse kondurduk
sonra arkaya geçtik elleri bele sardık ovuştura ovuştura yukarı doğru masaj yaptık hala mı 100
????@comandante abi yazmayi unutmuşum
cakmagi caktiktan sonra
Ulan bunla isinabilir miyiz diye gecirilen ic muhasebe var ilaveten????????????????
Farkındaysan yine direksiyondayım ????????yapma be kendimi ortaya attım demiyeydin iyidi sanki ???? ????
direksiyon gibiyim mi diyon şincik senFarkındaysan yine direksiyondayım ????????
Konu burada benim yakışıklılığım, konuyu dağıtıp çarpıtma çirkin ihtiyar ????direksiyon gibiyim mi diyon şincik sen
heee ben gördüm. bebek gibisin maaşallahKonu burada benim yakışıklılığım, konuyu dağıtıp çarpıtma çirkin ihtiyar ????
Nazar deymesin ????heee ben gördüm. bebek gibisin maaşallah