@Nasreddin Hoca likit hazirlarken mixlemek istediğimiz recetede viski votka bilumum tekel aromasi varsa bunlari receteye uygulamak makbul mudur yani recetenin sihhati acisindan soruyorum şimdi ????????????
Kalbi temizleyen bisey de olaydi keske mübarekvotka atmak şart paragöz
ciğer temizliği için her mixe 3-5 damla ???? ????
Coronaya karşı alkol etikili olduğu için pandemi süresince doya doya için anasını satayım.@Nasreddin Hoca likit hazirlarken mixlemek istediğimiz recetede viski votka bilumum tekel aromasi varsa bunlari receteye uygulamak makbul mudur yani recetenin sihhati acisindan soruyorum şimdi ????????????
Coronaya karşı alkol etikili olduğu için pandemi süresince doya doya için ******* satayım.
Hatta kendime etil içeren likit yaptım. Coronadan korusun diye. Ama çilekliydi pek içemedim.
Kalbi temizleyen bisey de olaydi keske mübarek
Konuyu simdii niye oraya getirdin ????
E atariz o vakit,trakya usulü diosun 3/5 ????????????????
Paragöz dedin ya ondan seettim hic oyle deelim teessüf ederim yeaani ????kalbi temizleyen derken
Hocam yine engin bilginle bizlere yol gosterdin umut oldun vallaa ????????????Coronaya karşı alkol etikili olduğu için pandemi süresince doya doya için ******* satayım.
Hatta kendime etil içeren likit yaptım. Coronadan korusun diye. Ama çilekliydi pek içemedim.
Bakacaksan ayrı, çıkacaksan ayrı tarife yalnız haberin olsun ????Günaydınlar, ben bir arkadaşa bakıp çıkacaktım. ????
Bakacaksan ayrı, çıkacaksan ayrı tarife yalnız haberin olsun ????
Eeeeee Hoca ........ sa cemaat naapsın????????????????????????Coronaya karşı alkol etikili olduğu için pandemi süresince doya doya için ******* satayım.
Can derdine düşünce hepsi serbest aga.Eeeeee Hoca ........ sa cemaat naapsın????????????????????????
Allah o derde düşürmesin hiçkimseyi????Can derdine düşünce hepsi serbest aga.
Öğrenci tarifesi 2 Tekirdağ LirasıBuradan bir öğrenci uzatır mısınız ? Tek gözüyle bakıp arkasına bakmadan çıkacakmış dersiniz ????
Öğrenci tarifesi 2 Tekirdağ Lirası
Güncel kur 1 TL = 70 lik Tekirdağ
????????
Üj bej dedin ya, orda bitti iş ????????Bambu versem üj-bej tane ????