ayy ayyy çok korktum. su verin bi bardak ???? ???? ???? ????Gül sen gül komutan bir metroya yanındayım.
Pasaportu yanına almayı unutma ????????Gül sen gül komutan bir metroya yanındayım.
Anlamak için biraz askeri literatüre hakim olmak lazım bro, özellikle uzak doğu mesela japon askeri teknoloji falan yani ????Neresini diyo brom bu sen anladın mı ben anlamadım
Anlamak için biraz askeri literatüre hakim olmak lazım bro, özellikle uzak doğu mesela japon askeri teknoloji falan yani ????
Ancin-San vardı, Toranaga vardı????aslında bizim çocukluğumuz japon askerini konu alan bazı özlü sözler vardı nedense aklıma onlar geldi bi alakası yoktur sanırım
O zamanlar trt de samurayın intikamı diye bi dizi vardı, benim de aklıma o geldi ama samurayın ismini hatırlayamadım ????????aslında bizim çocukluğumuz japon askerini konu alan bazı özlü sözler vardı nedense aklıma onlar geldi bi alakası yoktur sanırım
Ben hatırladım da yanlış anlaşılma olmasın diye yazmıyom ????O zamanlar trt de samurayın intikamı diye bi dizi vardı, benim de aklıma o geldi ama samurayın ismini hatırlayamadım ????????