Kadir60
Council
Hadi beeee, orkinos fileto mu yani????iş başka fiş başka ????
haaa aklıma geldi sen çay ocağı için vergi veriyormuydun
Hadi beeee, orkinos fileto mu yani????iş başka fiş başka ????
Hadi beeee, orkinos fileto mu yani????
iş başka fiş başka ????
şu vergi nonu versene bana bi. bişi deniycemVermem mi ayıpsın elden veriyorum hemde
Tc yeterli abişu vergi nonu versene bana bi. bişi deniycem
şu vergi nonu versene bana bi. bişi deniycem
Tc yeterli abi
depremde tsunamiye kapıldı bizim ev. iptal oldu. sen özelden yaz bana noyusende sığacıktaki evin adresini verisen olur bende bişi denicem ???? ????
yok bea başkan vergi numarası aklında değildir. Tc yi hemen yazabilirsin. Mevzu seni uğraştırmamak ????kanka sen baya baya benim kuyumu kazıyon gibi geliyor bana ???? ????
verdiğin kopya makbule geçti. çok sağol abim. işlem tamamyok bea başkan vergi numarası aklında değildir. Tc yi hemen yazabilirsin. Mevzu seni uğraştırmamak ????
elden ödedim diyo bide vay üçkaatçı yupiş vayyyyyBeyanname vermiş ama zarar göstermiş abi. Kazanç elde edememiş.
Bu hafta Tahsilat Müdürlüğü deyim abi. Haftaya Hukuk Bürosuna geçiyorum. O zaman bakalım istersenelden ödedim diyo bide vay üçkaatçı yupiş vayyyyy
adam herkese 3-5 çarpı atıyo, şeysellerde tatil yapıyo, üstünede zarar ettim diyo
elemanları yolla da kontrol etsinler şu ocağın hesabını
sevdim bu işi gözün aydın @yobb ???? ???? ???? ????Bu hafta Tahsilat Müdürlüğü deyim abi. Haftaya Hukuk Bürosuna geçiyorum. O zaman bakalım istersen
çayı bimden alıyomuşsun@comandante
@azash
@Cemetery
evet zarar ediyorum doğrudur
siyah çayı hindistandan himalayaların eteklerinde en verimli yağış rejimi ile elde edildim dünyanın en kaliteli çayından yapıyorum
kahveyi dünya çapında bir kahve gurmesinin özel tavsiyesiyle bir harman karışım ile yapıyorum
duplevaytçaklıtmokkamakiatonun zaten defalarca söyledim kahvesi brezilyalı aplalar tarafından çikiletası ise isveçli aplalar tarafından özel üretim
hal böyleyken ki tüm bunların belgeleri mevcut benim kazanç elde etmemem doğal
şeysellerdeki tatilimde gözü olanlara
o tatil zamanında 5-10 bitcoin aldıydım 1.000 lira iken onu bozupta gittim
ayrıca ekmeğimde göZZZZü olanın acil olarak göZZZZZ doktoruna gitmesini tavsiye ederim
herkese benden çay
saygılar..