Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar,

@yobb buralar da mı ? canım şöyle yanarlı dönerli bambu tabağı çekti ????

buralardayım ama 1 haftalık izinin ardından şirketteki ilk günüm
saolsun büyük bir coşku seli vardı beni karşılayan
ayrıca bu çoşku seli için elinden geleni ardına koymayan ekibime de teşekkür ettim
kimse bişey yapmadan beni beklemiş
herhalde çoşkulu bir karşılama yaşamam için diye tahmin ediyorum
1 haftalık tatilin sonucu şimdi önce geçmiş 1 haftalık işleri bu haftalık işlerle birlikte bitirmem gerek
o sebeple kendi bambu taaaaabaaaanı kendin hazırla ama ben gene de senin hesaba bir bambu tabaaaa ekledim
sevgiler saygılar ???? ???? ????

buralardayım ama 1 haftalık izinin ardından şirketteki ilk günüm
saolsun büyük bir coşku seli vardı beni karşılayan
ayrıca bu çoşku seli için elinden geleni ardına koymayan ekibime de teşekkür ettim
kimse bişey yapmadan beni beklemiş
herhalde çoşkulu bir karşılama yaşamam için diye tahmin ediyorum
1 haftalık tatilin sonucu şimdi önce geçmiş 1 haftalık işleri bu haftalık işlerle birlikte bitirmem gerek
o sebeple kendi bambu taaaaabaaaanı kendin hazırla ama ben gene de senin hesaba bir bambu tabaaaa ekledim
sevgiler saygılar ???? ???? ????

Bende ekibime olan muhteşem inancımdan dolayı bu yıl ki tatil planlarımı iptal ettim.
Bu sevgi selinin sadece kendi ekibimde olmadığı için ayrıca mutlu oldum ????
Sanırım ekiplerimizi çarpıştırarak ortaya bir voltran oluşturabiliriz. Tekliflere açığım ????
Kolay gelsin.

Bende ekibime olan muhteşem inancımdan dolayı bu yıl ki tatil planlarımı iptal ettim.
Bu sevgi selinin sadece kendi ekibimde olmadığı için ayrıca mutlu oldum ????
Sanırım ekiplerimizi çarpıştırarak ortaya bir voltran oluşturabiliriz. Tekliflere açığım ????
Kolay gelsin.

Tahmin ediyorum ki bu ekipler asla bir araya gelmez
çünkü bizim ekipte biri var mesela aslında yok ama var sabah bi çıkar paydosdan 10 dk önce yerine gelir
diğer arkadaşım patronun en sevdiği ne dese hallederiz diyen tip en son 4 sene önce yazlığa bişey yapabilirmiyiz dendiğinde yaparız dedi o günden beri patronun çeşitli ev ve bahçelerinde 186 değişik projede yer aldı arada arayıp hala yaşam belirtisi içinde bu sefer son iş başka bişey kalmadı dediğini duyuyorum
birde sevgili müdürüm var ki oda sadece patronun bir işi olduğunda yerini terkeder onun dışında zor yani kalkması
birde ben geri kalan tüm işleri yapan hem teknik satınalma hem hammadde hem ambalaj malzemelerini alıp hemde kalite ile alakalı işleri toparlayan tüm evrak işelrini halleden ( en basit tabirle amele ) ben varım ki bende iş yoğunluğundan zor anca siz gelirseniz ben o voltranın oluştutacağım yerini çohhhh iyi biliyorum ???? ???? ????
nasıl içlendiysem daha çohhhh yazasım vardı kısalttım heeee ????????????

Tahmin ediyorum ki bu ekipler asla bir araya gelmez
çünkü bizim ekipte biri var mesela aslında yok ama var sabah bi çıkar paydosdan 10 dk önce yerine gelir
diğer arkadaşım patronun en sevdiği ne dese hallederiz diyen tip en son 4 sene önce yazlığa bişey yapabilirmiyiz dendiğinde yaparız dedi o günden beri patronun çeşitli ev ve bahçelerinde 186 değişik projede yer aldı arada arayıp hala yaşam belirtisi içinde bu sefer son iş başka bişey kalmadı dediğini duyuyorum
birde sevgili müdürüm var ki oda sadece patronun bir işi olduğunda yerini terkeder onun dışında zor yani kalkması
birde ben geri kalan tüm işleri yapan hem teknik satınalma hem hammadde hem ambalaj malzemelerini alıp hemde kalite ile alakalı işleri toparlayan tüm evrak işelrini halleden ( en basit tabirle amele ) ben varım ki bende iş yoğunluğundan zor anca siz gelirseniz ben o voltranın oluştutacağım yerini çohhhh iyi biliyorum ???? ???? ????
nasıl içlendiysem daha çohhhh yazasım vardı kısalttım heeee ????????????
ağlayasım geldi ama güldüm nedense. ????????????
senin patronu çok sevdim ben ???? umarım 20 yıllık kontrat yapar sana :cool::cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri