comandante
Council
köşeyi dönmüş halin buysa ben almayayım saol ???? ???? ????ohoooo o köşeyi döndüm ben abi çok oldu gel sen şu köşeyi de beraber dönelim
köşeyi dönmüş halin buysa ben almayayım saol ???? ???? ????ohoooo o köşeyi döndüm ben abi çok oldu gel sen şu köşeyi de beraber dönelim
köşeyi dönmüş halin buysa ben almayayım saol ???? ???? ????
senden bi halt olmayacağını kendin itiraf ettin. o zaman soruyorum. bu havan kime koçum ???? ???? ????abi işte sen ön ayak ol bu fakir kardeşine
bizim döndüğümüz köşelerin sonu hep çıkmaz sokak
senden bi halt olmayacağını kendin itiraf ettin. o zaman soruyorum. bu havan kime koçum ???? ???? ????
yemedik yine ???? ???? sen kendi kendine takıl ısmarla. ben manyak bakkalda huzurluyum. sen yoksun çünkübenden bi halt olmaz demedim konuya yorum katma
hava kısmına gelince amaaaaaan be abi bu işleri hep hep hava civa
bugün sana yarın bana neyse onu bunu bırakta veriyim mi bi kahve içer miyiz demli bir çay yada efsane duplevaytçaklıtmopkkamakiatodan ???? ????
yemedik yine ???? ???? sen kendi kendine takıl ısmarla. ben manyak bakkalda huzurluyum. sen yoksun çünkü
2 dakka duramadın kaşıntın başladı hemen.abim senin için bu kadar kinli kara kötü eeöğğhhhh olamaz
senin gibi sevimli tontik yanaklı tombul ihtiyardan bu çıkmaz
şeytan mı kaçtı bi tarafına doğru söle
2 dakka duramadın kaşıntın başladı hemen.
az adam yerine koyuyoz cıvıyon
bebe de git eğleşemem senle.
gel yamacımada civcimi çıkacak kuşmu çıkacak bi bak
kale boş golü at diyonda atmıycam ???? ???? ????napıyım abi sen söle ben yapıyım
benim yaptıklarımı beğenmiyon artık
tamam söle senin istediğin modelden olucam
Hic gormedim de ondan sordum eyw başkan????paran varsa tabi ki ???? ????
kale boş golü at diyonda atmıycam ???? ???? ????
Hic gormedim de ondan sordum eyw başkan????
Arada sat sen ondan ????
Ah beee başkan ah beee kapital duzen iştebiz sizler için duplevaytçaklıtmokkamakiato yu ülkeye ilk getiren çay ocağıyız hizmet bizim işimiz
not : bu arada bende sende para olduğunu görmedim şu hesabı kapat artık ???? ????
Ah beee başkan ah beee kapital duzen işte
Trilyon kadar paranin içindeyim,para yok,senin de soyledigin gibi!????????????
Kadere bak????????
Aklima bisey takilir hep,hizmet bizim işimiz diyenlere,neden ustun hizmet madalyası takmazlar
Gerçekten hayret,halbuki hepsi de canla basla bu isi yaptiklarini türlü mesakkatlerle bogustuklarini soylerler????seninle bir ilk olsun gel sana takalim ????
???????? sende kabul ediyorsun yani bunun tiriviri bi laf,eften püften bir is,yeaaaaaani agiz aliskanligi felan gibim bisi buhizmet zımbırtısı
???????? sende kabul ediyorsun yani bunun tiriviri bi laf,eften püften bir is,yeaaaaaani agiz aliskanligi felan gibim bisi bu
Neyse ki cok acik sözlüsün,sana guvenmeyip kime guvenelim????
Yoksa kim “hizmet bizim isimiz” diyenin hikmetli bir söz söylemiş gibi,himmetli davranıyormuş gibi oldugundan şüphelensin dimi canim
İyi ki varsin????iyi ki bizimlesin????
Piyasalar da cok fena su aralar altin bile ates pahasi olmuş biliyon mu kanka
Eskiden insanlar bakkaldan cerez alir gibi alirdi nerde eski gunler mumla ariyoruz ????????????????????