Kadir60
Council
Cırcır olsa yine bir hareket olur, ne olduysa bir peklik var ama hayırlısıcırcır durumumu var diyon geçmiş olsun yaaa ????????
Cırcır olsa yine bir hareket olur, ne olduysa bir peklik var ama hayırlısıcırcır durumumu var diyon geçmiş olsun yaaa ????????
abooooooo o daha kötü beaaaa. acayip durum bak şimdi. öleee derin darbe etkisi vardır. neyse fazla ayrıntıya girmiyiyim ???? ???? ????Cırcır olsa yine bir hareket olur, ne olduysa bir peklik var ama hayırlısı
abooooooo o daha kötü beaaaa. acayip durum bak şimdi. öleee derin darbe etkisi vardır. neyse fazla ayrıntıya girmiyiyim ???? ???? ????
Günaydın
Şükür benim için daha çoook erken. Amma illa ki ihtiyacı olan vardır.????????????Çözüm olabilirmi ki ????????
Ekli dosyayı görüntüle 47016
sana ne ki. senle alakası yohhhh.hoppp ne içiyoz ihtiyar ???? ????
hiç te öyle gözükmüyo ama madem iyisin hint yağını nerden biliyon bakimmmŞükür benim için daha çoook erken. Amma illa ki ihtiyacı olan vardır.????????????
@yobb gomple hint yağı verir misin ekibe (birer kaşık)????
Sen ver de zehir olsa farketmez, bana yazıver.abi çok güzel hind yağım var bu hint yağının birebir aynı hemde yarı fiyatına ondan veriyim memnun kalırsınız ???? ????
durumun ciddi dimek vahhh garibim vahhhhSen ver de zehir olsa farketmez, bana yazıver.
Prostat yok ama şükür her delikanlıda olan rahatsızlığımız mevcut ???? ???? ????hiç te öyle gözükmüyo ama madem iyisin hint yağını nerden biliyon bakimmm
????
sana ne ki. senle alakası yohhhh.
manyak bakkal bir numara beyler
Sen ver de zehir olsa farketmez, bana yazıver.
Sakın bende yok deme, sadece monçiçilerde olmaz o ????durumun ciddi dimek vahhh garibim vahhhh
delikanlı
hani devamlı bir içeri doğru itme durumu var ya, ona sebep ????Sakın bende yok deme, sadece monçiçilerde olmaz o ????
tehlikeli sularda yüzüyon. golü yiycen ???? ???? ????hani devamlı bir içeri doğru itme durumu var ya, ona sebep ????