comandante
Council
Günaydın
Sen biseyler biliyor gibisin abi,aralarinda bulundun mu yoksa ????deve güdücüsü sen anladın onu monoDon ????????????
Sen biseyler biliyor gibisin abi,aralarinda bulundun mu yoksa ????
Ben aslında genele sormuştum herkesin bakış açısını görüp degerlendirip bu işin adini koyalim diyordum
Yardımcı olmak ister misin ????????????
Devenin yaninda zaar üstünde gidemezsin çünkü yollar fenaaa ????????????????cin olmadan çarpmaya çalışma bebe ???? ???? ???? ???? senin gittiğin yoldan ben kaç kez gidip geldim
bizim orda başka bişi diyolarda onu yazamadım. bandırmasınlar durduk yerde bi bebe yüzünden. sen anlarsın artık onuDevenin yaninda zaar üstünde gidemezsin çünkü yollar fenaaa ????????????????
Konuyu baska yerlere çekme abibizim orda başka bişi diyolarda onu yazamadım. bandırmasınlar durduk yerde bi bebe yüzünden. sen anlarsın artık onu
sen ve ciddiyet. aynı cümlede çok sırıttı nedense ???? ???? ????Konuyu baska yerlere çekme abi
Lütfen
Su an ciddi bir meseleyi karara baglamanin arefesindeyiz ????
Baska şeyleri bagliyorsun gibi geldi bana su an ????????????????
Evet abi biliyorum ondan senin devenin heybeye koyduydumsen ve ciddiyet. aynı cümlede çok sırıttı nedense ???? ???? ????
unutma, bağlamanın sapı haydara benziyo
goygoyu özlemişsin sen bakıyomEvet abi biliyorum ondan senin devenin heybeye koyduydum
Ama,yolu yaninda gittigin icin gormedin heral
Zaten deve hayvani bu dili yok ki
-heybeye bak haybeye bakma desin ????????????????
Ozlemem mi abim ???????? en sevdiğimgoygoyu özlemişsin sen bakıyom