comandante
Council
sevmesin yawwwSeni sevdiğinden ..................????????????
Seviyo seni seviyo
sıkıp sıkıp bırakıyom hala geliyo peşimden
sevmesin yawwwSeni sevdiğinden ..................????????????
Seviyo seni seviyo
bu bebe bırakmıycak paçamı anlaşılan. ben kaçar beyler. kalın sağlıcakla ✌????
Seni sevdiğinden ..................????????????
Seviyo seni seviyo
Heee yengen çağırdı. Kızdı da hem. Gel artık eğleşme şu bebelerle, paçandan sümük salya temizlemekten bıktım dedi ????????????Noldu be ya yenge mi kızdı hayırdır nereye ihtiyar ???? ????
Heee yengen çağırdı. Kızdı da hem. Gel artık eğleşme şu bebelerle, paçandan sümük salya temizlemekten bıktım dedi ????????????
sen öyle san. bebeler içinde en çok sevmediği sensin. sümüğün zor çıkıyomuş kumaştan ???? ???? ????yengem bana öle bişey demez
sallama ihtiyar buna kimse inanmaz
sen öyle san. bebeler içinde en çok sevmediği sensin. sümüğün zor çıkıyomuş kumaştan ???? ???? ????
yok öle bir ihtimal sallıyorsun paçalarından yalan akıyor. çıkmayanda onun lekesidir huysuz ihtiyar ???? ???? ????
çok kıvırıyon bebe çokkkkk
@yobb & @comandante sizde olmasanız ne yapardı acaba bu goygoyhane
hepinizi özledim beee... elbet bir gün görüşmek buluşmak tekrardan forumda olmak dileğiyle ... arada sırada yokluyorum haa ben yazmıyorum diye buralarda görmüyorum sanmayın neyse üstüne alınan herkese selamlar Allaha emanet olun görüşürüz
Aleyküm selam ağalar bizim köyde hayır vardi ammaaaa pandemi dolayisiynan iptal oldu sizin köyde nassi durumlar,neyse hadi yine iyisiniz burda cay tost yapan biri var söyler söyler yer icersiniz????????????????????????Selamlar, güzel günler, günaydın.
@yobb & @comandante sizde olmasanız ne yapardı acaba bu goygoyhane
hepinizi özledim beee... elbet bir gün görüşmek buluşmak tekrardan forumda olmak dileğiyle ... arada sırada yokluyorum haa ben yazmıyorum diye buralarda görmüyorum sanmayın neyse üstüne alınan herkese selamlar Allaha emanet olun görüşürüz
Sadece bu kadar mi hani para?parasiz mutluluk olur mu?günaydın ahali
hadi bakalım bir güne daha merhaba dedik herkeşe mutlu mesut bir gün olsun ????