yobb
Council
Semaver olaydı iyiydi ????
sende de bi dur yohhhhh brom ???? ???? ????
Semaver olaydı iyiydi ????
ben yeni mekan buldum kendime. manyak filan ama hesabı kitlemiyo hiç değilse ???? ????
ben gibim buda haydarcı. eyi annaştık
@MoNoT10 sende bura gel yiğenim.
Ekli dosyayı görüntüle 44843
aslını sevmiyom sorun orda ZG çektim onaabim ya sürekli bir alternatif peşindesin ama aslının yerini alamaz unutma ???? ???? ????
Celaliye girişidir kendileri. Manyak Bakkal. ????????????????ben yeni mekan buldum kendime. manyak filan ama hesabı kitlemiyo hiç değilse ???? ????
ben gibim buda haydarcı. eyi annaştık
@MoNoT10 sende bura gel yiğenim.
Ekli dosyayı görüntüle 44843
biraz uzak ama yupişi görmemek için değerCelaliye girişidir kendileri. Manyak Bakkal. ????????????????
Yurdum Büyükçekmece sini karış karış bilirim. Özledim memleketimi. ????????????biraz uzak ama yupişi görmemek için değer![]()
![]()
![]()
![]()
aslını sevmiyom sorun orda ZG çektim ona![]()
![]()
![]()
![]()
para poh gibim ama sana vircek 1 guruşum bile yohhhya ihtiyar bırak ayak yapmayı gel veriyim bi çay iç paran yoksa benden olsun ???? ????
Brocum, menüye şöyle otantik bişey eklesen, arada içip serinlesek ????
Ekli dosyayı görüntüle 44844
para poh gibim ama sana vircek 1 guruşum bile yohhh![]()
Pompacı şerbetçi taşıması zor dökmesi marifet ister. Hangi babayiğit taşır bunu. ????????????Brocum, menüye şöyle otantik bişey eklesen, arada içip serinlesek ????
Ekli dosyayı görüntüle 44844
Sen bu işi biliyon sanki ????Pompacı şerbetçi taşıması zor dökmesi marifet ister. Hangi babayiğit taşır bunu. ????????????
Bilirim bilirim deneme yapmışlığım var. Zor zanaat ama abicim. Harbiden güç kuvvet gerektiriyor. Kola ve bele kuvvet. ????????????Sen bu işi biliyon sanki ????