Bahçelievlerdeyim bilgin ossun yiğenim. Tikkatli ol ????Birileri ismi lazım değil @comandante , ahtapot u duyunca kaçtı ???? ???? ????
Ben kaçar , ????????????????????????????Bahçelievlerdeyim bilgin ossun yiğenim. Tikkatli ol ????
Cilvelenip cilvelenip mağdura yatmayı çok severiz bizKomşu komşunun köpeğini ıslık çalarak ararmış senin tuzun kuru tabi
Kara kutu ömemli tabii .Cilvelenip cilvelenip mağdura yatmayı çok severiz biz
kıhh kıhhh kıehha
Yoldayım koşar vaziyette , run run ???? ???? ????softçuk mekandamısın geliyom ????
Topuklar dövüyo mabadı desene ????????????Benim navide de 10km hızla gidiyon yavaşla diyo ???? ????
Sana zarar vermez merek etme????@Kadir60 abi gel kurtar beni, @comandante gomtan peşimde help help ???? ???? ????
Başkasının dövmesinden iyidir ???? ???? ???? ????????????????Topuklar dövüyo mabadı desene ????????????
Sen öyle san emmi. mavi mavi gidiyom ????????????Sana zarar vermez merek etme????
Ben döğmüycemki ????????????????Bşaksının dövmesinden iyidir ???? ???? ???? ????????????????
Hadi beeeee ???? ????Sen öyle san emmi. mavi mavi gidiyom ????????????
Neden kaçıyo sanıyon ????????????????Hadi beeeee ???? ????
Seni iyi tanıdığına göre haklı sebepleri var demek ???? ki kaçmak içinNeden kaçıyo sanıyon ????????????????