comandante
Council
senin iş bende didm ya. tmm halledicem yarın@Koba bana nasıl bir renk düşünüyorsun![]()

senin iş bende didm ya. tmm halledicem yarın@Koba bana nasıl bir renk düşünüyorsun![]()
Onun işi uzun sürecek belli ???? ???? ????senin iş bende didm ya. tmm halledicem yarınbayrak kırmızısıynan başlayıp bayrak zobasıyla bitiricem ????????
kumandanım yıldızlarda olacak değil mi ????senin iş bende didm ya. tmm halledicem yarınbayrak kırmızısıynan başlayıp bayrak zobasıyla bitiricem ????????
kumandanım yıldızlarda olacak değil mi ????
orgeneral yapıcam seni . pırıl pırıl parlıycan ???? ????kumandanım yıldızlarda olacak değil mi ????
Yıldızları yarın görecen herbir ayrıntısıyla ???? ???? ????kumandanım yıldızlarda olacak değil mi ????
ooo bu ne güzel haber eski konulardaki whatsapp numarasına yazdımda şimdilik ses yok
yeni numaradan işlem yapacaksak öm alabilirim![]()
Sen şimdi bana ,şu adı alfabenin bütün harflerini iki sefer içerisinde döndüren kahvemsi şeyden verde bende biraz mola vereyim ???? ???? ????
Anlaşıldı ihtiyarları karartıyorlar...Şaka bir yana Council normal şartlarda 20000+ tepki puanına sahip olana verilecek. Ancak Council grubuyla ilgili düşüncemiz çok farklı. Bazı kurullar oluşturma düşüncemiz var, o kurullarda olanlar, veya cidden bu konuda geçmişten, günümüze ciddi emeği olanlara da bu grup unvanını vereceğiz. Örneğin tüm Türkiye'de forum kurma fikrini ilk getiren, ilk likiti yapan, ateşli, lingo şişe vb. terimleri bile topluluğumuza yerleştiren Cengiz Abi, nam-ı diğer @Haydar 'da bu grubun 2. üyesi olacak.
yoğsam beni gısganıyonmu senAnlaşıldı ihtiyarları karartıyorlar...
Fazla göze batmasınlar diye renklerini aldılar![]()