comandante
Council
ben adamdan kurtulmaya çalışıyom. dediğine bak yaaa.@yobb maşallah bistro gibisin, tabelayı değiştirelim. Hem çarpılar katmerli olur ozaman????

ben adamdan kurtulmaya çalışıyom. dediğine bak yaaa.@yobb maşallah bistro gibisin, tabelayı değiştirelim. Hem çarpılar katmerli olur ozaman????
Kimle uğraşacan o zaman, canın sıkılır. ????ben adamdan kurtulmaya çalışıyom. dediğine bak yaaa.![]()
bizim köyde "dolar euro çok gelince vücudun bazı bölgeleri yerçekimine karşı gelir" anlamını içeren bi tabir var. bence sorun bu ????
ben diyim bak. ahanda buraya çiziktiriyom
bu işi büyütsün fakir's gibim olur. sonra siz çekersiniz ceremesini.
Genin olmuuuş gidiyorsuuuuuuun ????gomutan benimle uğraşıyorlar sanki ben şurda genin olmuşum onu kutlayayım dedim Alplerden gelen kızların özenle hazırladığı süt ve kakao felan
yoksa kakao ile süt mü Alplerden gelioyordu
kızlar vardı ama kesinn @yobb öyle dedi ????????????
aaa devrecilik mi var yoksaGenin olmuuuş gidiyorsuuuuuuun ????
Bide kaveee istiyorsuuuuuuuunnn ????
Hesabıda bana kitliyorsuuuuuuun ????
Ağlamamak eldeeeemiiii ????????
Sıcaktan benim devreler yandı, o yüzden ????????aaa devrecilik mi var yoksa![]()
sıcakla alakası yok. senin devreler doğuştan yanık ???? ???? ????Sıcaktan benim devreler yandı, o yüzden ????????
Çok teknik bir yaklaşım olmuş mabad ile ilgili bölümbakınız aynen bu şekil
????
Günaydın azizim nasılsın?Selamlar günaydın
Teşekkür ederim hocam, çalışmaya devam tatil bize uğramıyor siz nasılsınız?Günaydın azizim nasılsın?
bende uykusuz sıcaktan bunalmış sürekli çalışan köle gibiyimTeşekkür ederim hocam, çalışmaya devam tatil bize uğramıyor siz nasılsınız?
bende uykusuz sıcaktan bunalmış sürekli çalışan köle gibiyimTeşekkür ederim
)
Çaliş çaliş çaliş diyorsunOh oh maşallah iş olsun da ???? ???? ????
Çaliş çaliş çaliş diyorsun![]()