geç olmasaydı yarın pazar ayininde ederdimAga sınava geldim yks sınavı ana baba günü gibi dua edin bana ????
Sınav hakkında şunları söylebilirim hocam tyt idi bu gün girdiğim sınav süresini 45 dk uzatmışlarGünaydın , bugün sınav var ama unutmayın möhim olan öte taraftaki sınav...![]()
eğer bu şekildeyse hakkaniyetliymiş. geçmiş olsun kardeşim. yarın içinde şimdiden başarılarSınav hakkında şunları söylebilirim hocam tyt idi bu gün girdiğim sınav süresini 45 dk uzatmışlar
Sınav soruları hakkında;
Kolay sorular vardı 25-30 adet bunları herkes rahat yapardı soruyu oku işaretle
Normal sorular vardı biraz düşündürücü ders çalışanların hakkı
Zor sorular vardı çok ders çalışanların yapabileceği
Ve insan üstü sorular vardı bunlar da ilköğretim birinci sınıftan günümüze kadar sürekli ders çalışan öğrencilerin yapabileceğini tip sorulardı
Hakkınızda sizin için ne iyiyse o olsun. Umarım dilediğin gibi sonuçlanır. Yarınki sınavnda da başarılar dilerim.Sınav hakkında şunları söylebilirim hocam tyt idi bu gün girdiğim sınav süresini 45 dk uzatmışlar
Sınav soruları hakkında;
Ve insan üstü sorular vardı bunlar da ilköğretim birinci sınıftan günümüze kadar sürekli ders çalışan öğrencilerin yapabileceğini tip sorulardı
ilk kez girdiğimde bişey yapamayacığımı bildiğim için pek heyacan yoktu ama 2. kez girdiğimde heyecandan kalemi elimde tutamıyordum,4-5 dakika sonra soruları çözdükçe kendime gelmiştim.en iyi olduğun derslerden başlarsan moral verir sınavın kalanı için,bir soruyu da yapamıyorsan çok takılma hocam,gerçi bnm zamanımda süre çok azdı şimdi nasıl bilmiyorum.Sınav hakkında şunları söylebilirim hocam tyt idi bu gün girdiğim sınav süresini 45 dk uzatmışlar
Sınav soruları hakkında;
Umarım herşey gönlünce olur, yarın için başarılar dilerimSınav hakkında şunları söylebilirim hocam tyt idi bu gün girdiğim sınav süresini 45 dk uzatmışlar
Sınav soruları hakkında;
Şirin baba hayırlı olsun mod luk ????Hayırlı pazarlar dilerim. Sınava giren tüm kardeşlerimin başarılı olmasını temenni ederim. ????
Şirin Babadan sevgilerle. ????????