yobb
Council
Belgemi didin al sana belge yupiş ajanı
Ekli dosyayı görüntüle 34732
@sihirbaz brom gel gel ihtiyarın son numarasına bak ???? ???? ???? ????
Belgemi didin al sana belge yupiş ajanı
sen numero de dur. yarın zabıtalar gelince görürsün.@sihirbaz brom gel gel ihtiyarın son numarasına bak ???? ???? ???? ????
Aman Allahım, Turkish Robin Hood, bu onun yazısı sanırsamBelgemi didin al sana belge yupiş ajanı
????????????????Aman Allahım, Turkish Robin Hood, bu onun yazısı sanırsam![]()
inciri diktimde, başka bi yerine ???? ???? ???? ????@yobb dükkanın etrafına bir bak birileri incir ağacı dikmiş olmasın![]()
yaşıyosun diyolar ama yaşamak böyle bişi değil diye hatırlıyom.Bu arada uzun zaman oldu arkadaşlar. Nasılsınız? Sağlık, sıhhat, keyifler iyidir umarım!
Zor bir dönem, zorlayıcı şartlar. Birçoğumuz aynı durumdayız büyük ihtimal ama nefes alabilmek de güzel diyeyim en azından böyle avunalım.yaşıyosun diyolar ama yaşamak böyle bişi değil diye hatırlıyom.
nefes alıyoz diyelim![]()
Çalışmaya devam siz nasılsınız hocam Sağlık sıhhat afiyettesiniz inşallahBu arada uzun zaman oldu arkadaşlar. Nasılsınız? Sağlık, sıhhat, keyifler iyidir umarım!
Teşekkürler. kolay gelsin.Çalışmaya devam siz nasılsınız hocam Sağlık sıhhat afiyettesiniz inşallah
yaşıyosun diyolar ama yaşamak böyle bişi değil diye hatırlıyom.
nefes alıyoz diyelim![]()
iki ay sizlerde benim gibi yaşadınız. gördünüz nasıl zoryaşıyorsun bu hayatı ihtiyar ???? ????
iki ay sizlerde benim gibi yaşadınız. gördünüz nasıl zor![]()
abartıyon biliyozda bu kadar da abartma be yupiş. ???? ???? ????benim evim triplex değil ve yüzme havuzum yok aynı değiliz ihtiyar sallama![]()
![]()
![]()
abartıyon biliyozda bu kadar da abartma be yupiş. ???? ???? ????
şaşırdım mıgayet mütevazi salladım daha da abarta bilirdim ???? ???? ????