comandante
Council
gece gece fazla şeetmiycem. sustum ???? ???? ???? ????Ha genç, ha acemi????
gece gece fazla şeetmiycem. sustum ???? ???? ???? ????Ha genç, ha acemi????
anahtarımı kırdın, kafayımı çözemedim ???? ???? ????
Hahhahaa bende bilmiyorum. Bana bi haller oldu????anahtarımı kırdın, kafayımı çözemedim ???? ???? ????
alkollü likitmi var kiHahhahaa bende bilmiyorum. Bana bi haller oldu????
Alkollü likitim yok ta red lebel sipariş verdim alcohole????. Olurmu ki????alkollü likitmi var ki![]()
bende istiyom ondan
![]()
![]()
![]()
chivas olsaymış gelirdim. jhonny ile küsüğüz ???? ????Alkollü likitim yok ta red lebel sipariş verdim alcohole????. Olurmu ki????
elimde bundan var. hanım açtırmıyo. kız evlensede açıp içsek diye bekliyom. ???? ????Valla chivas benim favorim ya.
Uzun zamandır içmiyorum.
Kendimi bu resimle avutuyorum????
Ekli dosyayı görüntüle 31240
Of be ne güzel tadı vardır şimdi onun.elimde bundan var. hanım açtırmıyo. kız evlensede açıp içsek diye bekliyom. ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 31241
elimde bundan var. hanım açtırmıyo. kız evlensede açıp içsek diye bekliyom. ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 31241
Ekli dosyayı görüntüle 31251
Yukarıdaki gibi her şeyi güzelleştiriyor bu meret.
Tabi ayarı kaçmazsa☺
Tamamen öyle????????????????B.Ersoy- A.Lima ???? ???? ???? ????
c.adler de a.uzun da her gece bi şişe bundan içip yatağa öyle girebiliyormuş dioalar ???? ???? ????Tamamen öyle????????????????
Daha önemli BÜYÜKLERİMİZİN de aynı şeyi uyguladıkları söyleniyor ???? ???? ???? ????c.adler de a.uzun da her gece bi şişe bundan içip yatağa öyle girebiliyormuş dioalar ???? ???? ????
???? ???? ???? ????Daha önemli BÜYÜKLERİMİZİN de aynı şeyi uyguladıkları söyleniyor ???? ???? ???? ????
???????????????? ???? ???? ????