MoNoT10
Council
Opmek yok opmek yok,tehlikelitercümesi. "gel seni bi öpim abicim" ???? ???? ????
Bizim iste tehlike yok sadece imza lazim
Opmek yok opmek yok,tehlikelitercümesi. "gel seni bi öpim abicim" ???? ???? ????
doğru söle millete. ne o lavandalı filan. satsın diye gandırma milleti. düz ol, adam ol bebe![]()
barnak dese garip olur diye öle şeetmiş bebe ???? ???? ???? ????"Komutanın nefesi" ne la ???? ???? ????
O kadar kuvvetlimi bu gomtanın üfürüğü
Üfürükçü gomtan????????????
Müthişsin kankaçaktırma bu adamın bile seveni var işimize yarar pazarlama taktiği ???? ????
hilti miyim ben laaaaaa ???? ???? ???? kırıldıysan caponlarım bişi anlaşılmazistirham ederim kırıcı oluyorsun![]()
![]()
Müthişsin kankanabza göre şerbet
????????
ibroşlar birbirini ağarlıyo. baş ibroş eksik bi dekheralde kankaaaa yaaa ???? ???? ????
İyi alıştın bu ara caponlamaya , fazla kırma ama yine de adamı ???? ???? ????hilti miyim ben laaaaaa ???? ???? ???? kırıldıysan caponlarım bişi anlaşılmaz![]()
hilti miyim ben laaaaaa ???? ???? ???? kırıldıysan caponlarım bişi anlaşılmaz![]()
adam elastomelli laaaa bişi olmaz onaİyi alıştın bu ara caponlamaya , fazla kırma ama yine de adamı ???? ???? ????
Hiç sorma millet işyerinde masasında ,cebinde kolonyayla birlikte yaşıyor. Nereye gitsem ilk ikram kolonya , kırmamak için mecbur alıyorum,????????kolonya kokusundan ölücem, bir de geo-amazon içiyorum bugün, her yer limon kokuyor. ????
Hiç sorma millet işyerinde masasında ,cebinde kolonyayla birlikte yaşıyor. Nereye gitsem ilk ikram kolonya , kırmamak için mecbur alıyorum,????????
Şurdan da kar sağladın ya helal olsun valla sen bu işi biliyon ???? ????kanka yanında boş şişe taşı benimkini buraya koyun de kar kardır ???? ???? ????
kolnya imal ediyorum dediğin bumuydu ???? ???? ????kanka yanında boş şişe taşı benimkini buraya koyun de kar kardır ???? ???? ????
Senden otlandıklarına boşuna mı "komutanın nefesi" diyor ???? ???? ????kolnya imal ediyorum dediğin bumuydu ???? ???? ????
benim onun eline döktüğüm kolonya değildi kiSenden otlandıklarına boşuna mı "komutanın nefesi" diyor ???? ???? ????
Eline kabul etmiyormuş zaten , direk şişeye ???? ???? ????benim onun eline döktüğüm kolonya değildi ki???? ???? ???? ????