comandante
Council
Tünaydınnnnn 

Adamda 7 kilo agiz var masallah ve Hintlileri bile gecmis dans konusunda ????Hafta sonuna enercik bir geçiş yapalımmııı @Basagar @MoNoT10
Bu yüzden @Pineapple beni banlamaz umarım ????
Verdiğin katkılar artık paha biçilemez bir hal aldı dostum.Hafta sonuna enercik bir geçiş yapalımmııı @Basagar @MoNoT10
Bu yüzden @Pineapple beni banlamaz umarım ????
Benimde aklıma bu geldi senin yazdığını okuyunca ????????Bayadır yokum biliyorum hemen " Vurun abalıya " mevzusuna şeetirmeyelim
Nasılsınız Eyisiniz?
" Zamanın da fosur fosur sigara içerken, standart geyiklerden biri dönüyor. Sigara zararlı bıraksak vs. Mahallenin şarapçı keşlerinden Murtaza geldi. Abi ne olursa olsun ben bu sigarayı bırakmam. Herşey trıvırı vs. Ama nasıl bir atar gider. Tarifi imkansız. Bizimki biraz cinsel hayatına da düşkün tabi . Elemanlardan biri
'Murtaza Abi , biliyormusun bu sigara iktidarsızlık ve kısırlık yapıyormuş. Sen günde 2 paket 40 dal içiyorsun. Bu araştırma günde 10 adet sigara içen insanlar üzerinde 1 yıl gözlem sonucu oluşmuş. Sanırım senin patlaman an meselesi' demez mi.
Bizim atar gider Murtaza ağzındaki sigarayı cebindeki sigarayı yırttı attı. Dedi 'yerim ben öyle sigarayı.' İçmmiyorum
Az önce @Koba nın açtığı kalp krizi mevzusuyla alakalı haberi okuyunca aklıma bu olay geldi.
PS:Size hayatıda anlatıyorum ama çay vermiyorsunuz....
Daha öncekilerde beynim yerini terkediyorduArada iyi müzik paylaşmak lazım ????