sotw
Council
Ne oyunlar oynuyordur oemekli ihtiyarın akıl oyunları
komutan sıkıntıdan buluyo kendince bişeyler
artık sıkıntısını başka şeyler geçirmiyorsa![]()
![]()
![]()
Her bir film var başrol de de kendi ???? ????
Ne oyunlar oynuyordur oemekli ihtiyarın akıl oyunları
komutan sıkıntıdan buluyo kendince bişeyler
artık sıkıntısını başka şeyler geçirmiyorsa![]()
![]()
![]()
senide uyuz yabdı bu ibroşlar dimi. belliydi ama ???? ???? ????En sonunda bende bu sonuca vardim ????????
sen vasın ya bebem. bi sen bi okus yediyo bana![]()
![]()
![]()
çare dedoş biliyon ???? ???? ????
50 dediğin onda 30 sene öne önceydi ????????????Adam civa gibi bence haklı 50 sinden sonra giprasana sorarlar bence ilk ????????????
dedeyi sen gördün ama. nasıda çaarıyodu gel gel diye ???? ???? ????dondurmacıyı da sen biliyon ???? ???? ????
senide uyuz yabdı bu ibroşlar dimi. belliydi ama ???? ???? ????
50 dediğin onda 30 sene öne önceydi ????????????
olunm daaa sizin beyne ulaşmadan bende cevabı var. geç bunları yupişimmmm ???? ???? ???? ????sanki bi sen bi farklı anladın ama ???? ???? ????
Eee 50 den sonra azani....70 inden sonra azani tenesir50 dediğin onda 30 sene öne önceydi ????????????
olunm daaa sizin beyne ulaşmadan bende cevabı var. geç bunları yupişimmmm ???? ???? ???? ????
????????????????biz hep geçiyoz abi takılı kalan sensin bırak artık devir değişti yıl 1856 değil artık ???? ???? ????
gel gör diyom işde.Eee 50 den sonra azani....70 inden sonra azani tenesir
Artik yolculugun sonuna yaklastik
Kir dumeni
Bence fazla buyutmeyin komutani zira bu saatten sonra buyumez zati
????????????????
Adam hayatta ikinci turu atıyorEee 50 den sonra azani....70 inden sonra azani tenesir
Artik yolculugun sonuna yaklastik
Kir dumeni
Bence fazla buyutmeyin komutani zira bu saatten sonra buyumez zati
????????????????
Adam hayatta ikinci turu atıyor
Sen hala yok elli yok yetmiş teneşir falan ???? ???? ????
Ben de onu diyom, artık koca bir milenyum geçti onun devrinin üzerinden ???? ???? ????biz hep geçiyoz abi takılı kalan sensin bırak artık devir değişti yıl 1856 değil artık ???? ???? ????
hep uzakda olmanın avandajını kullanıyonda bahar geliyo diyim yupişim.
Harika fikir
hep uzakda olmanın avandajını kullanıyonda bahar geliyo diyim yupişim.fazla şeetme bu sıralar bence. bir gece ansızın ak zakallı dedeyi görebilirsün
![]()
![]()
![]()