sotw
Council
Sana inat herkese birer de dilli kaşarlı tost ayran demiyecem tabi ????o çikin şey hayatta ısmarlamaz brom vaytçaktıkmokka dabılekspiressolu bişeyler ???? ???? ????
Sen bana oradan yap bi karışık tost bol malzemeli ????????????
Sana inat herkese birer de dilli kaşarlı tost ayran demiyecem tabi ????o çikin şey hayatta ısmarlamaz brom vaytçaktıkmokka dabılekspiressolu bişeyler ???? ???? ????
@lvnt74 hazır yokkene indireyim mideye ????biliom ben adamımı be ya takılmadım zaten inandırıcı gelmedi @sihirbaz ın dedikleri ben veriyim senin tost ayranı ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 20609 Ekli dosyayı görüntüle 20610
Öğlen vakti bi de canım çekti ki........biliom ben adamımı be ya takılmadım zaten inandırıcı gelmedi @sihirbaz ın dedikleri ben veriyim senin tost ayranı ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 20609 Ekli dosyayı görüntüle 20610
Ighh futbol da sevmemkonu o değil zaten chelsea bu hafta banko mu onu sorucaktım ben sana ???? ????
karpuz kavun kaju
Nasıl iş kıyafetidir o öyle don mongünaydın ahali
haftanın bu en yakışıklı don çalışma iş gününde önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 87 bin euroo sizinle olsun ???? ????
Ee o zaman çaylayalım ahaliyi sıcak sıcak içimiz ısınsınbak cuma hayır günüdür sadece kendine olmaz herkese benden çay demen lazım üstad![]()
Ekli dosyayı görüntüle 20801