Muhterem hiç ilgimi çeken şeylerle gelmiyonkidur ya dur karpun kavun kaju
şimdi bizim bi kamile abla var bunun görümcesinin kızı üniversitede bi oğlanla tanışıyor
oğlanla durumlar ciddi babasına kocasına söylüyor kamile abla diyor ki bey bizim kzın bi sevdiği var ciddi düşünüyorlar
babasıda başkasına düşünüyormuş kızı sen bunları duy sonraaa
Sanal hesap sanal para ile ödenirbol keseden atmıyom be kanka hepsi para ile bunlar para demişken seninde 87 lira hesap oldu ne zaman ödersin
çayı kahveyi löp löp götürmeyi biliyon borç ödemeye gelince sus olmuş sazendeler bu gece ????????????
Majör cikacak majör parayi oraya ayirdim ben ????????bol keseden atmıyom be kanka hepsi para ile bunlar para demişken seninde 87 lira hesap oldu ne zaman ödersin
çayı kahveyi löp löp götürmeyi biliyon borç ödemeye gelince sus olmuş sazendeler bu gece ????????????
Muhterem hiç ilgimi çeken şeylerle gelmiyonki
Çay sevmem
Dedikodu da
kıhh kıhh kıeha
Majör cikacak majör parayi oraya ayirdim ben ????????
Alacakli gibi geldin dayandin kapiya
Hem bu muhabbet ne ara paraya geldi ne ara bana döndü
Daha yeni kapattim hesabi ben 300 milyon odedim sana
Eski parayla,evdeki eski paralari kapinin önüne yigdim gitti
yaslaniyorsun sen bro @sihirbaz ile @Basagar in ictiklerini de bana yazmissindir bi daha kontrol et ????????
Abi beni karıştırma. Geçen hafta @sihirbaz’dan tam 20.000 Güney Kore Wonu borç aldım. Sonra kapattım ben hesabı. ????????Majör cikacak majör parayi oraya ayirdim ben ????????
Alacakli gibi geldin dayandin kapiya
Hem bu muhabbet ne ara paraya geldi ne ara bana döndü
Daha yeni kapattim hesabi ben 300 milyon odedim sana
Eski parayla,evdeki eski paralari kapinin önüne yigdim gitti
yaslaniyorsun sen bro @sihirbaz ile @Basagar in ictiklerini de bana yazmissindir bi daha kontrol et ????????
Şimcik şöyle oluyorubu küçük harflerle ne yazıyon bro benim gözler onu görmez bilgisayara kafamı sokmam lazım ???? ????
Abi büyüteçle bakıp bizim 10 lira hesabı, 100 lira görmesin sonra. ????????Şimcik şöyle oluyoru
Bi dene boyükcene bu guyumculaaan gullandiği böyüteçleeden aliyoru soonaaa onu gozlugunen yapistiriyoru
Yaziya bakinca A yi böyle gorupdurun
????????????
Şimcik şöyle oluyoru
Bi dene boyükcene bu guyumculaaan gullandiği böyüteçleeden aliyoru soonaaa onu gozlugunen yapistiriyoru
Yaziya bakinca A yi böyle gorupdurun
????????????
Basagar kardesimin dedigi gibi orayi gorunce sasirma bakAbi büyüteçle bakıp bizim 10 lira hesabı, 100 lira görmesin sonra. ????????
Abi büyüteçle bakıp bizim 10 lira hesabı, 100 lira görmesin sonra. ????????