comandante
Council
çayı koyalı 2 saat olmuş hala laga luga yapıyon yaaaa. demlenme ne zehir olmuştur o zehirrr

yok tost yemiyom ben saol
çayı koyalı 2 saat olmuş hala laga luga yapıyon yaaaa. demlenme ne zehir olmuştur o zehirrr![]()
![]()
![]()
yok tost yemiyom ben saol
üzüldünmü cicim ???? ???? ???? ????
gayet fitim benyeseydin bu aralar süzüldün biraz![]()
bu kıvırma olayı sende bi alışkanlık halinemi geldi ne ???? ???? ????kendim için değil be abi senin için üzülüyorum ben ????????
neyse az işim var. iki tane firari vardı onları yakaladım. halledip gelicem ben. gelince bi kavurmalı kaşarlı yaparsın. kıyamam ben senin üzülmene yupimmm
Alırım bir çay mümkünse küçük bardak
@yobb kusura bakma aynım çeşnim bardaklarla çay veriyolar sözde şekil olsun diye, çayın da keyfin de içine ediyolar. Tek sevdiğim çay bardağı bu, sevdiğim çay üstadları da bu bardakla çay ikram edenler.abicim bardak bizde standart
norveçli bilim adamlarının geyiğine yapmış olduğu bir araştırma sonucu ideal bardak ölçü tespitinden sonra bizde o standart bardağı kullanıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 19235
Selamlar hane halkı.
Özledim sizleri.
Evsel ve işsel sebeplerle pek vakit ayiramiyordum.
@yobb kusura bakma aynım çeşnim bardaklarla çay veriyolar sözde şekil olsun diye, çayın da keyfin de içine ediyolar. Tek sevdiğim çay bardağı bu, sevdiğim çay üstadları da bu bardakla çay ikram edenler.![]()