Onun nakit değerini biçebilmemiz için önce üç eşit parçaya bölüp bize gönder, değerlendirelim sonra sana konu hakkında detaylı bilgi veririz ????????Ekli dosyayı görüntüle 18391
Grande absent 70'lik(Cl) @KeaSH07 @sihirbaz @comandante nakite dönüştürebilir miyim ne diyorsunuz?
(Ciddi olarak soruyorum)
????Ekli dosyayı görüntüle 18391
Grande absent 70'lik(Cl) @KeaSH07 @sihirbaz @comandante nakite dönüştürebilir miyim ne diyorsunuz?
(Ciddi olarak soruyorum)
Bu yeşil renk ürünün bozulmaya başladığını gösterir. Sen bana gönder (tümden) ben onu imha edeyim.Ekli dosyayı görüntüle 18391
(Ciddi olarak soruyorum)
bence iç hocamEkli dosyayı görüntüle 18391
(Ciddi olarak soruyorum)
Abi ben yesilayciyim anlamam öyle işlerden ekmeğimizin derdindeyiz ????Onun nakit değerini biçebilmemiz için önce üç eşit parçaya bölüp bize gönder, değerlendirelim sonra sana konu hakkında detaylı bilgi veririz ????????
yok beyaa arkadaşım yurt dışından gelirken yanında fazla getirmiş bana verdi,bende icmedigim için birinin işine yarar diye soruyorumClon içki işine mi girdiniz youu
kıhh kıhh kıeha
Temelde 70 Cl 351 lira fiyati var,ben kelepir fiyata vereceğim maksat elden çıkarmak ????B
Bu yeşil renk ürünün bozulmaya başladığını gösterir. Sen bana gönder (tümden) ben onu imha edeyim.????
alkol tuketmiyorum,sizin fotoğrafları görünce böyle güzel hazırlanmış masada dedim bunu ehline vermek lazim ???? babında yeşillendirdim ????bence iç hocam
helal alkole haram para bulaştırma
vergisiz kacak durumu gibi düşün
arkandan ağlar afiyet olsun![]()
Makul olursa eğer om alayım hocamAbi ben yesilayciyim anlamam öyle işlerden ekmeğimizin derdindeyiz ????
yok beyaa arkadaşım yurt dışından gelirken yanında fazla getirmiş bana verdi,bende icmedigim için birinin işine yarar diye soruyorum
Temelde 70 Cl 351 lira fiyati var,ben kelepir fiyata vereceğim maksat elden çıkarmak ????
alkol tuketmiyorum,sizin fotoğrafları görünce böyle güzel hazırlanmış masada dedim bunu ehline vermek lazim ???? babında yeşillendirdim ????