Kadir60
Council
Sonuna kadar haklısın. "Vurdun mu öldürecen Verdin mi Güldürecen".gene mi adam başı 1 likit çekilişi var![]()
Sanki cücüğe su veriyorlar.????
Sonuna kadar haklısın. "Vurdun mu öldürecen Verdin mi Güldürecen".gene mi adam başı 1 likit çekilişi var![]()
performans telleri bu sefergene mi adam başı 1 likit çekilişi var![]()
Düşük performanslılar katılsın o zaman????????performans telleri bu sefer![]()
sen olayı yanlış anladın üstatDüşük performanslılar katılsın o zaman????????
sen olayı yanlış anladın üstat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fikri neyse zikride odur mu diyon yani ???? ???? ???? ????belki de çok doğru anladı balkış açısı ???? ???? ????
fikri neyse zikride odur mu diyon yani ???? ???? ???? ????
yav siz yanlış anladınız.cihaz performansı değil mi anlatılmak istenen. ????fikri neyse zikride odur mu diyon yani ???? ???? ???? ????
yav siz yanlış anladınız.cihaz performansı değil mi anlatılmak istenen. ????
burdan hiç öyle görünmedi nedense ???? ???? ???? ????yav siz yanlış anladınız.cihaz performansı değil mi anlatılmak istenen. ????
Dervişin fikri neyse zikri de odur. tam uydu şimdi. ???? ????burdan hiç öyle görünmedi nedense ???? ???? ???? ????
cihazmı aletmi çözemedim ben bi türlü ???? ???? ???? ????evet abi tamamen o konudayız bizde cihaz diyoz perfonmans diyoz![]()
![]()
ortaya karışık yanar dönerli alalım yopp ustamhaydaaaaa çarşı pazar karıştı abiler noldu yaw siz nerdesiniz hangi konuda takılıyonuz
???? ????cihazmı aletmi çözemedim ben bi türlü ???? ???? ???? ????
ben artık ısmarlamıyorum. @yobb otomatiğe bağladı. kim ısmarlarsa ısmarlasın hesabın yarısını bana kitliyo ???? ???? ???? ????Herkese benden çay, kahvaltı yapamayanlara da simit poğaça