comandante
Council
kıvırabildinmi , inandıkmı, hayırrrrr ???? ???? ???? ????ak sakallı dede değil abi yanlış anlamışsın aksakal diye de bilinir demiştim hani yüzüklerin efendisindeki entlerin adı artık senin aklın neredeyse ????????
kıvırabildinmi , inandıkmı, hayırrrrr ???? ???? ???? ????ak sakallı dede değil abi yanlış anlamışsın aksakal diye de bilinir demiştim hani yüzüklerin efendisindeki entlerin adı artık senin aklın neredeyse ????????
ben vardım yaaaaa çay bile ısmarladım masaya goy didim yoppaya. sen gelmedin ????????????Ben sabah geleli çok oldu abim. Baktım çıktım kimse yoktu![]()
kıvırabildinmi , inandıkmı, hayırrrrr ???? ???? ???? ????
he heee öledir himencikte bilmemmi. hep bunlar yarınki uzay üssü beylikdüzü buluşmasına gelemiyon diye dimi kıskançççççççç ???? ???? ????bi sen inanmazsın ihtiyar biz senin nelerine inanıyoz hem ???? ???? ????
he heee öledir himencikte bilmemmi. hep bunlar yarınki uzay üssü beylikdüzü buluşmasına gelemiyon diye dimi kıskançççççççç ???? ???? ????
Sorma en son buluşmada hanım beni ve almadı geceyi parkta bankta geçirdim ????abi ben eşimle çıkıyorken sizin kadar bululşamıyorduk
sizin hanımlar işkillenmiyor mu yaw her hafta altın günü yapar gibi buluşuyonuz ???? ???? ????
???????????????????????????????????? sevgilimle buluşuyom sanıyo. çaktırma ????????????abi ben eşimle çıkıyorken sizin kadar bululşamıyorduk
sizin hanımlar işkillenmiyor mu yaw her hafta altın günü yapar gibi buluşuyonuz ???? ???? ????
@sihirbaz ihtiyar taktı gene bana
Sorma en son buluşmada hanım beni ve almadı geceyi parkta bankta geçirdim ????
bunu dirken ne gasdettin. ki o ihdiyar. aksagallı dede dimi. bak yakaladım seni. ???? ???? ???? ???? ????
ben ihdiyarmıyım. onumu diyon şincik sen yoppaa efendiyooo sensin niye hala üstüne alınmıyon ki ????????????
Zaten her şey o gece başladı ????????????Sorma en son buluşmada hanım beni ve almadı geceyi parkta bankta geçirdim ????
ben ihdiyarmıyım. onumu diyon şincik sen yoppaa efendi![]()
cebime gircenmi ufaklıkdeğil misin 122 yaşına geldin hala bob marley hala metallica takılıyon senin dinlediklerin hayran olduklarının yarıdan fazlası nalları dikti beeee ???? ???? ???? ????