Grasies
Community
Onuda kaldırırsam beyaz meleğim incinir ????Ekli dosyayı görüntüle 14919
Az kibar olurmusun
O küçük parmak kibarlık simgesidir himen kaldıralım onu
Onuda kaldırırsam beyaz meleğim incinir ????Ekli dosyayı görüntüle 14919
Az kibar olurmusun
O küçük parmak kibarlık simgesidir himen kaldıralım onu
Sonunu düşünen kahraman olamazOnuda kaldırırsam beyaz meleğim incinir ????
Afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 14911
Bizde Stratum v4
İntegra
Alien vision Gorilla
İle güne başladık gün içinde de boubas a dönmeyi düşünüyoruz ????
Afiyet olsun mod tr'de sahibi olan sayılı kişilerdensiniz stratum v4,bobas nasıl?Ekli dosyayı görüntüle 14911
Bizde Stratum v4
İntegra
Alien vision Gorilla
İle güne başladık gün içinde de boubas a dönmeyi düşünüyoruz ????
Bobas herkesin de dediği gibi biraz değişik bir likit (ailen vision komple seri)Afiyet olsun mod tr'de sahibi olan sayılı kişilerdensiniz stratum v4,bobas nasıl?
Ateş atıyo bu etmiyor ????Afiyet olsun
Güzel mod yihi chip le de ne güzel ateş eder şimdi o![]()
Selamlar hocam ???? haftasonu olduğundan mütevellit biraz sessiz,hafta içi sabahtan gelirler ????Burasi ölmüş. Topram yok dede yok HMA yok Türk yok yupii yok çay ocağı sahibi kardeşimiz yok.
Bende bunu anlamıyorum. Hafta içi full amalelik. Vaktim yok. Akşam bakıyorum form boş. Lakin herkes gündüz yazıyor. Ben yazamıyorum. İş var. Ekmek var.Selamlar hocam ???? haftasonu olduğundan mütevellit biraz sessiz,hafta içi sabahtan gelirler ????
Çalışmak iyidir hocam Allah bereket versin. Kış sezonu açılınca dükkanı erken kapatıyoruz ????Bende bunu anlamıyorum. Hafta içi full amalelik. Vaktim yok. Akşam bakıyorum form boş. Lakin herkes gündüz yazıyor. Ben yazamıyorum. İş var. Ekmek var.
Topram Allah bereket versin. Seviyorum seni... Her ne kadar diğer form da sorun yaşasakta..Çalışmak iyidir hocam Allah bereket versin. Kış sezonu açılınca dükkanı erken kapatıyoruz ????
Bilmukabele ???? bizde sorun olmaz be abi,fazla naz aşık usandirir demişler ????Topram Allah bereket versin. Seviyorum seni... Her ne kadar diğer form da sorun yaşasakta..