abiiiiibuldum buldum elezığlı müslüm DEDE demişti böle ???? ???? ???? ????
Orjinal e yakın de bari be ???? ???? ????Yok yok korsan falan diil, orcinal ????????
Sen ben o yok biz variz
Bu niye böyle kabahat işlemiş çocuk gibi kalakaldı @comandante gomutanım ???? ???? ???? ????abiiiii![]()
dede diyince böle oldu ???? ???? ???? ???? ????Bu niye böyle kabahat işlemiş çocuk gibi kalakaldı @comandante gomutanım ???? ???? ???? ????
Derinler de var bi sıkıntısı dimek ki ???? ???? ????dede diyince böle oldu ???? ???? ???? ???? ????
kitabı sen indiriyon imayı benmi yapıyom. ???? ???? ???? ???? ????Tehlikeli imalara girme ????????
Onda dedefobi var????Bu niye böyle kabahat işlemiş çocuk gibi kalakaldı @comandante gomutanım ???? ???? ???? ????
yoktu ama oldu ???? ???? ???? ????Onda dedefobi var????
Rüyalarına giriyor demek ki çocuğun doğru düzgün uyuyamıyor o yüzden ???? ???? ????Onda dedefobi var????
no commentRüyalarına giriyor demek ki çocuğun doğru düzgün uyuyamıyor o yüzden ???? ???? ????
İkimizi de kovarlar bak ????????????kitabı sen indiriyon imayı benmi yapıyom. ???? ???? ???? ???? ????
kural no 1: burası goygoyhane. hiçbirşey ciddiye alınmamalıİkimizi de kovarlar bak ????????????
Terlikte satarmiyizz ????Baştan beri diyom egzotik Shop en karlı iş ????????