Votka
Community
yoook evyap yoksa ben dinden istifa ediyorum, ama yinede tazminat olarak bikaç huri alabilirim...Ne olduğu önemli değil önemli olan kaçak olmasın ya da evyap vergi virdin mi tamamdır ???? ???? ????
yoook evyap yoksa ben dinden istifa ediyorum, ama yinede tazminat olarak bikaç huri alabilirim...Ne olduğu önemli değil önemli olan kaçak olmasın ya da evyap vergi virdin mi tamamdır ???? ???? ????
bi küvet dolusu cin allam cennet...Sen önce eve git küvete yarı yarıya su cin doldur ???? Bi gir çık vaftiz tamam????????????
Buzda istermisen ağam ???? ???? ????bi küvet dolusu cin allam cennet...
Tanı ortağını işte ???? Lafa gelince en önde ????????????Biz çalışalım hokus efendi yok ortalarda????
Dur bi uğraşıyom şu an, net biraz yavaş kitap indirmeye çalışıyom ama uzun sürüyo ????????Biz çalışalım hokus efendi yok ortalarda????
Bak çıkacak ortaya dicek ki cok karlı bir İş buldum falanlar filanlar????????????Tanı ortağını işte ???? Lafa gelince en önde ????????????
Sen ona uyarsan aç kalacan dimedi dime ???? ???? ????Bak çıkacak ortaya dicek ki cok karlı bir İş buldum falanlar filanlar????????????
E bu aynı ben????????????Bak çıkacak ortaya dicek ki cok karlı bir İş buldum falanlar filanlar????????????
Ben de içerim gomutanım ağzım kurudu ???? ???? ???? Laflamaktanfosfor gafa gelmedimi daha. çay isdiycektim de ???? ???? ????
Buzda istermisen ağam ???? ???? ????
hirkese çay binden. vir vir fosforcuk çay virrrrrrrrrrrrrr ???? ???? ????