comandante
Council
ohhhh raatladım azcık ???? ???? ???? sanada yakıştı amaEkmeğimizin peşindeyiz be abi moru boşver ????????????

ohhhh raatladım azcık ???? ???? ???? sanada yakıştı amaEkmeğimizin peşindeyiz be abi moru boşver ????????????
Çok güzel düşmüşsün abi dayanamadım ????????????Vay be escom sende ha ????
ahhh ahhhhh cennetten çıkma sen nelere kadirsin ???? ???? ????Ekli dosyayı görüntüle 11807
Komutanima demli çay ☺????
Bugün ayrı bı yakışıklı çıkmışım demi fotoğrafta abi ????????ahhh ahhhhh cennetten çıkma sen nelere kadirsin ???? ???? ????
Gelişine diyorsun ????Çok güzel düşmüşsün abi dayanamadım ????????????
Hep komutan hep komutan, bize yok mu????Ekli dosyayı görüntüle 11807
Komutanima demli çay ☺????
göbeği içeri çek daha yakışıklı çıkarsınBugün ayrı bı yakışıklı çıkmışım demi fotoğrafta abi ????????
paparayı yiyince böle oldu gusura galma sen yiğenim. @Escobar çay vir dostlara aydeee çalış çalışşşşHep komutan hep komutan, bize yok mu????
???? ???? ???? ???? ???? ???? ????Sabah radyoda dinledim nettede bunlar var ama doğru mudur acaba, 3000 yıllık cami icat etmişler...
Yepyeni camiyi niye restore etmişler ki ????????Sabah radyoda dinledim nettede bunlar var ama doğru mudur acaba, 3000 yıllık cami icat etmişler...
Yokk artikSabah radyoda dinledim nettede bunlar var ama doğru mudur acaba, 3000 yıllık cami icat etmişler...
koyun çok olunca sallamasyonda çok oluyor. geçim dünyası napçennnSabah radyoda dinledim nettede bunlar var ama doğru mudur acaba, 3000 yıllık cami icat etmişler...
TRT Haber de çıktıysa doğrudur inanmak lazım????Sabah radyoda dinledim nettede bunlar var ama doğru mudur acaba, 3000 yıllık cami icat etmişler...
TRT ye de mi inanıyorduk, şey değil miydi o şey, Aaaaa bak hatırlayamadım şimdi neyse...TRT Haber de çıktıysa doğrudur inanmak lazım????
TRT ye de mi inanıyorduk, şey değil miydi o şey, Aaaaa bak hatırlayamadım şimdi neyse...