comandante
Council
sen dün ayatının gününü yaşadın. sus otur bi kenarda. bekle pusuda binceAyrıca Ahmet senin çaylar için çamur gibi didi????????????

sen dün ayatının gününü yaşadın. sus otur bi kenarda. bekle pusuda binceAyrıca Ahmet senin çaylar için çamur gibi didi????????????
E olmadım ı ya şimdi kimse kapismicak mi aman off Ne ye ne ben gidim karşıdaki fırının sahibiyle bi konuşma yapım veresiye simit veriyomu bakim aman aç kaldık bugün dün ne güzel di????
cayi bilmemde 2 gündür siparisim cikmiyor sikayet konuma el atın ????????
Çubuk kraker olmaz, grissini ver daha doyurucu oaz önce çubuk kraker ısmarladık ya ???? ???? ????
Sen karışma giderayak bi şansımı deneyeyim dedim????????????az önce çubuk kraker ısmarladık ya ???? ???? ????
Aha burdan bana ekmek cikarmikicayi bilmemde 2 gündür siparisim cikmiyor sikayet konuma el atın ????????
etiketlemiyor ki uyanmayalım mevzuya ????Ayrıca Ahmet senin çaylar için çamur gibi didi????????????
Abim oldumu şimdi ben seni okadar savunuyor um burda????Çubuk kraker olmaz, grissini ver daha doyurucu o
levent abi moralim cok bozuk 1 latte ismarlada uyanalımAbim olduğu şimdi ben seni oradan savunuyor um burda????
@yobb benden bi dilim salçalı ekmekle paşa çayı ver demi en az olanından bunada gitsin be yaaaa ???? ???? ???? ????Sen karışma giderayak bi şansımı deneyeyim dedim????????????
Ben milleti kovalıyorum sende beni ????????????levent abi moralim cok bozuk 1 latte ismarlada uyanalım
Bak giderim????????o kadar kolay değil![]()
çay olayınıda "daha yeni demledim demi oturmadı" deyip daya musluk suyunu. anlamaz zatiabi oğlanı ekmeğe gönderdim getirsin yapıyım![]()
![]()
![]()
![]()