YANCI
Council
Ninca bak uyarmadı dime???????????? ortalık karışık zaten arada kaynama????????Yine hayali şirketler
Kıhh kuhh keıha
Ninca bak uyarmadı dime???????????? ortalık karışık zaten arada kaynama????????Yine hayali şirketler
Kıhh kuhh keıha
Fokurdarsam fena sıçrarımNinca bak uyarmadı dime???????????? ortalık karışık zaten arada kaynama????????
Aleni tehdit of bak bu olaylar olaylarFokurdarsam fena sıçrarım
Kıhh kıhh kHah
Abim hani bendim ya buranın yancisi????????Hani kadrolu işe alacaktiniz beni????????????
Tmm tmm senin paralar tatilde bitmiş anladık. @yobb çekiçli döğmeli adminime yağdır çayı kahveyi. Reisen gördüm ufukta ????????
Sen hiç kaybolmuyonki ufuktan hep ordasın sokak lambası gibi ????????????????Komutan ben de ufuktayim beni de gör ????????????????
Goygoy ????????????Hey ahali napıp durusunuz bakam ?
Ben yokken naptınız ne ettiniz ?
Goygoy ????????????
Geliyo geliyo az kalmış???????????????? yapmasanız şaşarım ????????????
Sen onu boşver dayıcım da ne oldu bu majör v2 hala yok ortada ????
Ben askere gittiö geldim 2 ay oldu hala yooook hala yooook vallaha bekle bekle o gemi bir gün gelecek diyorlar da o gemi bir türlü görünmedi ????
Geliyo geliyo az kalmışNeyse ben kaçar yatak beni çağırıyo. iyi geceler herkese
![]()
Gemi hazırmış ama, senin oraya gelemiyo diye bize de vermiyolar ???????????????????????? yapmasanız şaşarım ????????????
Sen onu boşver dayıcım da ne oldu bu majör v2 hala yok ortada ????
Ben askere gittiö geldim 2 ay oldu hala yooook hala yooook vallaha bekle bekle o gemi bir gün gelecek diyorlar da o gemi bir türlü görünmedi ????
Gemi hazırmış ama, senin oraya gelemiyo diye bize de vermiyolar ????????