sihirbaz
Council
Çok yakıyo o zaman beya, zarar ediyoz sonra ????????yok geldi ama anca iş toparlıyorum
bırak şimdi pc yi falan büyük düşün vitesi 5 e at 1-2 yapıp durma ????????????
Çok yakıyo o zaman beya, zarar ediyoz sonra ????????yok geldi ama anca iş toparlıyorum
bırak şimdi pc yi falan büyük düşün vitesi 5 e at 1-2 yapıp durma ????????????
araba falanmı hediye etcen yoksa vale falan diyon usta ???? ????ne haftalığı haftalık dediğin elimizin kiri olacak diyorum büyük düşün diyorum
sen senin haftalığı kapıdaki valeye bahşiş niyetine bırakırsın bu saatten sonra![]()
sana vites kolu düşer bence ???? ???? ????araba falanmı hediye etcen yoksa vale falan diyon usta ???? ????
kız yurdu muhabbetine gircektim zor tuttum kendimi ????????sana vites kolu düşer bence ???? ???? ????
tut bencede çekici yersin kafana ???? ???? ????kız yurdu muhabbetine gircektim zor tuttum kendimi ????????
araba falanmı hediye etcen yoksa vale falan diyon usta ???? ????
Çekiç tatilde ???? ama thor un çekici gibi uzak mesafe olabilir????????????tut bencede çekici yersin kafana ???? ???? ????
Çok yakıyo o zaman beya, zarar ediyoz sonra ????????
sana ne. sen genç olmadınmıSabahları niye geç kalktığı belli oldu @Escobar genconun ???? ???? ????
Ben neymişim be ???? ???? ????
Altı üstü çiçekleri suluyordum ne olmuş yani ???? ???? ????içimizden oraya en yakın konumda olan sensin. kandıramazsın bizi ???? ????
Ben neymişim be ???? ???? ????
abi süt değil suyla olcak o su ???? ????Altı üstü çiçekleri suluyordum ne olmuş yani ???? ???? ????
Gencim diye kıskanılıyorum demi abiler???? ????