yobb
Council
kod adın neydi ki. unuttum ben. hatırlatsana bi ???? ???? ???? ????
yok artık adama dansöz mü diyon komutan

kod adın neydi ki. unuttum ben. hatırlatsana bi ???? ???? ???? ????
yok ne üstüme alıncam sanki seni adamdan mı say ???? ????
şey yani bende esco dur diye düşünmüştüm de aklıma geldi bi sorayım dedim![]()
BAK Şimdi adam öyle bir şey mi dedi nerden çıkartıyorsun????????yok artık adama dansöz mü diyon komutan![]()
kendi yakıştırmanı benim üstümden sallama. ben kod adını sordum, sen direkt gömdün. cıkksss yakışmadı bu sana çay organizatörü @yobb odopulo ????????????????yok artık adama dansöz mü diyon komutan![]()
kavak altına çok şey biriktirdin. tikkatli ol ???? ???? ????
BAK Şimdi adam öyle bir şey mi dedi nerden çıkartıyorsun????????
desene yine bize girecek bişeyler ???? ???? ???? ????dur şimdi iş üstündeyim çaktırma![]()
![]()
şimdi oldu iki dansöz ????????????????????????????????????ne biliyim aklıma geldi bi an sanırım '' asena artık yeni bir ilişkiye daha dikkatli başlıycam kendimi kaptırmıycam '' haberini okuyordum o anda onu hissettirdi bana ????????
desene yine bize girecek bişeyler ???? ???? ???? ????
hedefe yine ben varım. anlaşıldıabicim benim de bir hayatuım beleş yaşanmıyor dimi ama senin gibi orgenal emeklisimiyiz biz ????????
şimdi oldu iki dansöz ????????????????????????????????????
ayıp ediyon yaw alttan alıyoz diye sende abartma ????????
kıvırma görünce anında anlarım![]()
nasıl anlıyon takma dişlerini çıkarıp dişsiz ağızla bi tur yalayıp tadından mı anlıyon
yaw sabah sabah neden üstüme geliyon sen benim halbuki ne kadar şen şakrak başlamıştım güne ???? ????
sende bilirsin dişsizliği emmee. öle olsa seninde anlaman lazım gelmezmiydifıçı diyip geçiyom ikinci bölümü ???? ???? ???? ????