Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakıyorum da son günlerde burası eskisi kadar coşmuyor..Hayırdır çaylara zam mı yaptınız? :p
Abim kendi adıma size mağduriyetimi anlatım ben kendi yağında bazen de arkadaşların yağında kavrulan biriydim beni bile bitirdiler boş çay bardakları bos tost tabakları havada uçuşuyor.Ben mesleğimi içra edemiyorum.????Geçinemiyorum ????????????Yönetim bana sahip çıksın ????????????Teşekkürler

NOT: Açım bir çay tost verenim yok
İmza:Mağdur Yancı
????????????????

Abim kendi adıma size mağduriyetimi anlatım ben kendi yağında bazen de arkadaşların yağında kavrulan biriydim beni bile bitirdiler boş çay bardakları bos tost tabakları havada uçuşuyor.Ben mesleğimi içra edemiyorum.????Geçinemiyorum ????????????Yönetim bana sahip çıksın ????????????Teşekkürler

????????????????
Tamam kardeşim sen rahat ol, bankalar açılsın pazartesi sana da 10bin endonezya rupisi ateşlerim ????????????

????????????????

Kardeşim bi yerden canlı bekliyorum gelsin elim bollaşınca o tabaklar dolup taşacak ????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri