sihirbaz
Council
244 Hazır yani ????????günaydın ey ahali
haftanın bu son iş gününde her zamanki gibi önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 756 bin dolar sizinle olsun ???? ????
244 Hazır yani ????????günaydın ey ahali
haftanın bu son iş gününde her zamanki gibi önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 756 bin dolar sizinle olsun ???? ????
Güünaaydıınnnnnnnnnnn
Bi dakka bi dakka???? ???? ???? ???? sabah sabah sen beni güldürdün ya allah da seni güldürsün. hadi git eğlencek başkasını bul herkese çaymış tostmuş ????????????????
Yarın kapatacaktım senin hesabı ama tatilmiş napalım ????????hokus pokus şimdi diceksin ki benim hesap 42 liraydı nasıl 84 oldu
hemen açıklıyorum
dur len açıklamıyorum hesap mı vericez ????????????????
Bi dakka bi dakka
Herkeşe günaydın .
Çayla tost sade bana ????????????Sende bizimi yiyon anlamadımki safa yatıp????????
Yarın kapatacaktım senin hesabı ama tatilmiş napalım ????????
Çayı dolaramı endeksledin borcum sürekli artıyor????
Diili kaşarlı kavurmalı kıymalı pastırmalı sadece teşekkürler????bi an dedim noluyo kıyamet günü mü ama neyseki ben yanlış anlamışım
tost neyli olsun kardeşim hemen yapayım ???? ????
Oda doğru ya????sen ne ara azaldı onu bi söylede ben ne ara arttığını söyliyim
ödemiyonki bi azalsın ????????????????????
Tamam gerçekten yapçan dimi boş yere umutlandırma Bilelimde ona göre yol haritamızı çizelim aç kalmayalım????????
Genellikle çoğunlukla hemen hemen Yok şaka şaka Adamsın.Sıra takladane zaman seni eli boş gönderdim ???? ???? ???? ???? ????
Bezdum bezdum şu canımdan hayata küstürdün beni ya sonra diyolarki sen çaptan düştün formunu kaybettin görüyosunuz beyler söze gerek yok Haber bu Gazetede.@lvnt74 kardeşim kusura bakma ya çayı artmamışım sanırım yaşlılık işte neyse sen bi su iç hallederiz birazdan![]()
Bezdum bezdum şu canımdan hayata küstürdün beni ya sonra diyolarki sen çaptan düştün formunu kaybettin görüyosunuz beyler söze gerek yok Haber bu Gazetede.
Çaycı yancıyı bitirdi
Yancı yaptığı açıklamada bu mesleğe kimsenin saygısı kalmamış yapılacak meslek değil.Çok yazık İşte böyle çayçılar değerlerimizi bitiriyor olmaz olsun böyle çaycı.Dedi????????