Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bel fıtığı teşhisi var üstad 3-5 sene öncesinden.
Ama küçük çocuklu, eşi de bel fıtığından ameliyat olmuş bir erkek için, tedavi yok :)
Her türlü tedavi sonrasında gereken kontrollü bir yaşam ancak mevcut şartlarda mümkün değil :)
O yüzden çok agridiginda voltaren+muskoril iğne, az agridiginda buz+beyaz renkli sıvı içecekler...
:)

geçmiş olsun be üstad bel fena bi kitledimi 1 hafta kendine gelmiyor bilirim
allah yardımcın olsun valla :confused:

Bel fıtığı teşhisi var üstad 3-5 sene öncesinden.
Ama küçük çocuklu, eşi de bel fıtığından ameliyat olmuş bir erkek için, tedavi yok :)
Her türlü tedavi sonrasında gereken kontrollü bir yaşam ancak mevcut şartlarda mümkün değil :)
O yüzden çok agridiginda voltaren+muskoril iğne, az agridiginda buz+beyaz renkli sıvı içecekler...
:)
Geçmiş olsun hocam , ben de aynı durumdan müzdaribim :(
Yaşam kalitesini düşürüyor , çevremden gözlemlediğim kadarıyla da çok yaygın bir rahatsızlık
Geçenlerde Bahçelievler buluşmasında konu fıtığa gelince 10 kişiden 6-7 si nin aynı rahatsızlığı yaşadığına şahit oldum.:)

@sotw ve @azash o zaman yazın abi reçeteyi veriyorum yazın
by ka v6 alıyorsunuz birer tane 1,0 ohm 12 watt tek delik saat başı ayakta 10 çekim 3 aya bişey kalmaz
o kadar sıkı ki özellikle çekebilmek için ..tünden soluman gerektiği için tüm sırt bölgesini sıkılaştırıp geliştiriyor ???? ???? ????

@sotw ve @azash o zaman yazın abi reçeteyi veriyorum yazın
by ka v6 alıyorsunuz birer tane 1,0 ohm 12 watt tek delik saat başı ayakta 10 çekim 3 aya bişey kalmaz
o kadar sıkı ki özellikle çekebilmek için ..tünden soluman gerektiği için tüm sırt bölgesini sıkılaştırıp geliştiriyor ???? ???? ????
İlk iki ay çekip olmayan fıtıkları da oluyoz, ????
Son ay da onları patlatıp komple hastanelik oluyoz iyi fikir????????????

yeteneğini kaybetmeye başladı @lvnt74 abi önceden beleş diyince damlıyodu yaşlandı artık demekki ???? ????

bi herşey dahil tatile gitti geldi çok değişti sanırım yanlamak zorunda olmıyacağı bi yer görünce sapıttı ne yapıcağını şaşırdı
1-2 haftaya kendine gelir diye düşünüyorum.
yalnız tavuk sersemken @Escobar vir herkese bi kola @lvnt74 den ???? ???? ???? ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri